Danske Holger Rune er en av flere som kan ta tittelen i French Open i år. Det er vel svært lenge siden så mange må regnes med i kampen om tittelen.

Holger Rune har hatt en fenomenal utvikling, og har en kruttsterk statistikk mot topp 10-spillerne. Det som imponerer meg aller mest er faktisk forsvarsspillet. Det krever rett og slett så mye for å spille ham ut.

Der han kanskje har en del å hente er evnen til å holde seg på øvre nivå i større deler av matchene. Ofte blir han ukonsentrert og mister fokus, noe som gjør at kontrastene mellom topp- og bunnivå tidvis er overraskende stor.

Motstander i 1.runde bør uansett være walkover. Det var vel å ta i, men Eubanks på grus. Huttetu.. En spiller som har forbedret flere spillfaser betydelig, men som ikke akkurat er kjent for å date grusen. Han trives rett og slett langt bedre på raskere underlag der han drar nytte av tempovekslinger.

Jeg har valgt meg spillet under 29,5 games da jeg mener Holger Rune profiterer på en kortest mulig kamp. Det er i uke 2 man skiller klinten fra veten og da er det alltid en fordel med færrest mulig sett i beina. I så fall er Eubanks en spiller han skal og må skure greit over.