Nick Kyrgios er en klyse og arrogant jævel (sorry). Elsk eller hat ham. Man kan vel oppsummere med at slike spillere krydrer interessen for tennissporten, men en McEnroe blir han ALDRI 🙂

Uansett, Kyrgios har faktisk spilt veldig god tennis i år. Det virker som han har motivasjonen på plass igjen. Om han ikke legger ned like mange treningstimer som andre, så har han et udiskutabelt talent og på gress er han faktisk topp 10 i verden.

Han tapte for Murray i semifinalen i Stuttgart forrige uke og er fremme i ny semifinale denne uka i Halle. Han slo blant annet Tsitsipas i 2.runde og Carreno-Busta i gårsdagens kvartfinale (64 62).

Kyrgios har en blytung serve som selvsagt er et solid våpen på gresset. Han spiller korte baller og evner å skru opp tempoet i takt med den vanskelige spretten på underlaget.

Hurkacz er ikke like utpreget gress spiller. Han har likevel en tennisforståelse som gjør ham konkurransedyktig uansett underlag. Ikke minst har han en stor serve, noe som kan gi få breakmuligheter gitt at to meget gode servere står på hver sin side.

Ikke umulig at vi får flere tiebreaks, men Kyrgios er den beste gress spilleren av disse. Holder han hodet på rett plass tror jeg han går seirende ut til slutt.