Svenska Spel har 4,05 på denne. De fleste ligger mellom 3,70 og 4,05. Jeg er av den klare formening at det er god verdi i alt over 3, 50. Det baserer seg utelukkende på statistikk og form. Tabellmessig, så ligger Halmstad BM på 2. plass med 12 poeng 4 seire 0 uavgjort og 2 tap. Borte har laget 2-0-1. Kalmar er sist med sine fattige 3 poeng, og har tapt ALLE sine tre hjemmekamper! Den eneste seieren kom borte mot Elfsborg, for tre serierunder siden. Halmstad tapte borte i serieåpningen, og har vunnet de to siste.
Hvis en sammenligner med Eliteserien i Norge, så er kampen tilsvarende Sandefjord – Molde – som spilles i morgen. Her får man rundt 1,60 på Molde. Nå skal det legges til at dette ikke er direkte sammenlignbar, da Molde trolig er langt sterkere enn Halmstad. Men ikke så mye som 1,60 motsvarende 4,05.
Jeg har ingen aning om lagoppstillinger eller skader. Men ser utelukkende på at dette er overodds. Hjemmefordelen vil normalt være god, så om en setter 60/40 – vil 4 i odds være god. Selv om jeg tror styrkeforskjellen mer ligger i 40/60. Lykke til om noen følger.