Italienske Sinner er en rising star og unngår han skader spår jeg en topp 10 spiller i mange år fremover. 20-åringen er et fyrverkeri innendørs, men har potensial også på andre underlag. Allerede topp 10 i verden og for meg KLAR favoritt mot franske Benjamin Bonzi.

Sinner skuret greit over Djere 63 63 i 2.runde (bye i 1.runde). Bonzi har imidlertid også imponert, 63 75 mot Rinderknech og 63 64 mot Sonego. Jeg mener likevel Sinner er et hakk opp i motstand, og selv om 2-0 seier kan være å gamble så handler det vel om å ta noen sjanser.

Bonzi har vært forrykende i inneværende kalenderår, men både nivå 2, samt lavere motstand enn nivået Sinner er på. Godt mulig jeg undervurderer franskmannen her, men kommer Sinner i gang tidlig skal han være best av disse. Kommer han i gang med tempoet fra grunnlinjen, tror jeg ikke Bonzi henger med.

Etter vurdering endrer jeg spillet fra 2-0 Sinner til -3,5 games i stedet. Noe lavere odds, men skulle han tape 1.sett, tror jeg likevel han kan dekke det handicappet dersom han først kommer i gang.