Andre uke med kamper i den første utslagsrunden av Champions League sparkes i gang i kveld, der Liverpool – Real Madrid selvfølgelig er kampen i fokus.

Men oppgjøret på Commerzbank Arena i Frankfurt kan bli like så spennende, der Eintracht Frankfurt tar imot Serie A-ledere Napoli.

Gjestene er uslåelige i Serie A denne sesongen, og ser ut til å sikre seg sitt første Serie S-mesterskap siden 1990.

Vant også sin gruppe i årets Champions League, der de vant alle kampene bortsett fra den siste bortekampen mot Liverpool.

Eintracht Frankfurt hadde også et godt gruppespill, der de gikk videre fra en gruppe sammen med Tottenham, Sporting og Marseille.

Er også med i kampen om Champions League-plassene i Bundesliga, etter en litt trøblete start på sesongen. Vant Europa League forrige sesong, og det er grunnen til at de er med i årets utgave. Bundesliga var ikke en høydare for klubben forrige sesong, der det til slutt endte med ellevteplass.

Napoli er uovervinnelige om dagen, og står med hele syv seire på rad i Serie A. Eintracht har vunnet to av sine siste fem ligakamper.

Med Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen i knallform blir dette tøft for Eintracht, og med odds på rundt 2.30 blir dette et enkelt spill for meg å sette.