Jeg spilte Humphries -2,5 i går og det gikk knepent inn da han vant 6-3. Jeg gjentar bedriften i dagens 1/8-finale mot Joyce. Det er også en spiller han har en god H2H-statistikk mot;

2023: Humphries: 11-3
2022: Humphries: 6-4
2021: Humphries: 6-2
2020: Humphries: 6-1

Humphries har altså vunnet de 4 siste oppgjørene og tre av dem med solide sifre. Han er nå regjerende verdensmester, han leder Premier League og er i det hele tatt den beste spilleren der ute. Da har jeg verken glemt supertalentet Littler, Van Gerwen eller noen av de andre, for Humphries er den med mest concistency.

I går hadde han et snitt på over 108 mot Woodhouse, 6/8 checkouts og blant annet 15x 140+ thrown.

Nå møter han altså Joyce, per nå nr.38 på rankingen. Han maltrakterte hjemmehåpet Pietreczko 6-1 i går, men selve resultatet lyver litt med tanke på hvor dårlig tyskeren spilte. Det virket som han var en smule preget av nerver og det er ikke ofte man ser et snitt på under 90 på dette nivået lenger.

Joyce trengte ikke gjøre mer enn han måtte, men et snitt på nesten 103 og 3x 180 var selvsagt solid.

Problemet er bare at verdens beste spiller er motstander i dagens runde. Skal han vinne må han spille på maks-nivå, eller Humphries må ha en dårlig dag på jobb (det har han nesten aldri).

Spørsmåler er heller hvorvidt Humphries dekker handicappet. Det holdt så vidt i går, så jeg håper og tror han gjentar bedriften i dag. Oddsen også opp fra i går, og man får nå 1,90 på -2,5.

Ikke minst om man ser på innbyrdes finner jeg verdi i det handicappet.