Nye kamper i Championship League i snooker. Aaron Hill er i gruppe med legenden Mark Williams, samt Stephen Maguire og Lu Ning fra Kina. Nevnte Ning er kveldens motstander, og jeg mener det skal være klasseforskjell mellom spillerne.

Hill har så langt ikke tatt et eneste frame. Han tapte 0-3 både mot Williams og Maguire. Nå skal det nevnes at disse kampene kun går over 4 frames, så uavgjortfaren er stor. En dårlig start vil gjøre det vanskelig..

Hill er dog nr. 93 på rankingen av en grunn. Ikke et eneste frame vunnet så langt. Tap for Williams er som det skal være. Maguire er variabel, men er milevis foran når toppnivået sitter.

Sånn sett ligger kanskje muligheten mot Ning, men jeg minner således om at Ning slo nevnte Maguire 3-1. Samme spiller som blåste Hill av bordet (begge kamper spilt i går, 25. juli).

Maguire og Hill har spilt 2 kamper (1-0-1 og 0-0-2), mens Williams og Ning foreløpig har kun 1 kamp som begge er vunnet. Seier her vil gjøre at Ning fortsatt har sjanse til avansement. Det bør være motivasjon god nok til å vinne minst 3-1 mot en svak spiller som Hill.

Snooker er dog ursmå marginer og en dårlig start som sagt, men til 2,11 i odds synes jeg den fortjener noen units.