Tromsø vinner jevn nestenbunnkamp

Lukter jevnt på Brisky søndag, og dessverre lener jeg meg til en noe spesiell statistikk her når jeg legger inn dette tipset. De fire siste seriekampene mellom disse har Tromsø vunnet alle 2-1, og skulle de ta ukas andre trepoenger på bortebane her lukter det ikke noe storseier.

Kommer fra nettopp en ny 2-1-seier i svært viktig bunnkamp i Sandefjord, og kan med ny gevnist her ta et bra steg vekk fra verste nedrykkspøkelset. Har vunnet og ikke-vunnet annenhver kamp siste ni, og skulle den trenden fortsette her blir det poeng på hjemmelaget.

Også Kammas siste kamp endte med 2-1-seier i Sandefjord, i en kamp hvor VAR-motstanderne, som meg selv, noe oppgitt kunne konstatere at HamKam kom ganske pent ut av noen videosituasjoner i straffefeltene.

Vi håper selvsagt på noe ala 3-0 her, men hjernen heller mot oddsen som tilbys for etmålseier på bortelaget. Bemerker at man finner spillet under U på trevegshandicapet og ikke «Tromsø med 1» som er samme spillet under Gevnistmargin, men 25 punkter lavere.