I stedet for å poste mange innlegg, samler jeg en hel del player props i ett og samme innlegg.

KEMBA WALKER: o/24,5 poeng/returer (1,75 i odds)

RUSSELL WESTBROOK: u/9,5 rebounds (1,75 i odds)

JALEN BRUNSON: o/6,5 assists (2,12 i odds)

PATTY MILLS: o/2,5 rebounds (1,88 i odds)

RUDY GOBERT: o/31,5 poeng/rebounds (1,75 i odds)

DRAYMOND GREEN: o/7,5 assists (2,08 i odds)

JAYLEN BROWN: o/31,5 poeng/rebounds/assists (1,85 i odds)

 

Walker har fått en ny sjanse i Knicks pga alle Covid-19/skadefraværene. Med over 40 min per kamp og en haug av avslutninger kan dette være et drømmespill. 44 poeng i forrige kamp og minst 21 i alle 3 kampene han har spilt nå. 44-9 (53) 21-8 (29) 29-6 (35).

Dallas mangler fortsatt et kobbel med spillere. Brunson gjør litt av alt i deres fravær. I de 5 siste kampene der laget har manglet Doncic, snitter Brunson på 8,4 assists. Han snitter på 18 potensielle assists per kamp i samme periode. Assists de siste kampene ser slik ut; 8, 6, 11, 9, 8.
Helt grei statistikk med tanke på linjen. Over i 4 av de 5.
Rudy Gobert er i kalasform. Det eneste i mot er evnt blowout-seier mot et svært rammet bortelag (Covid/skader). Gobert har 37 og 44 poeng/rebounds i de to siste kampene. Det er massive tall som gjør o/31,5 MEGET interessant om han får normalt antall minutter på banen.
Draymond Green og Stephen Curry får enormt med ansvar i toppkampen mot Phoenix. De er rammet av Covid-19 og er avhengige av rollespillere rundt seg. For dette spillet er det interessant at Poole er ute. I de 4 siste kampene med Poole ute snitter Green på 9 assists, og i de samme kampene har han vært oppe på 15 potensielle assists per kamp. Jeg forventer heavy load med minutter for Green og det øker sjansen for assists-spillet. Er man ekstra spenstig kan et overspill i turnovers også være bra.
Jaylen Brown er tilbake for Boston og viser fin form. Han er over denne linjen i 4 av 5 kamper. Han har 30+ poeng i to strake kamper og har kombinert for minst 9 rebounds/assists i alle fem kampene. PRA-spillet blir meget interessant på en spiller som er on fire om dagen. Tatum blir trolig guardet av Middleton, mens Brown får en eklere oppgave med Connaughton. Brown har size-advantage som han profiterer på i den matchupen både når det gjelder å komme til skudd, samt plukke rebounds.
God jul alle sammen 🙂
Stigis