French Open: Fritz – Coria

Taylor Harry Fritz har virkelig noe på gang nå. Selv på grus spiller han som han aldri skulle gjort annet, og det sier litt om fremgangen til amerikaneren som nå er nr. 12 på rankingen.

Han skal opp mot Federico Coria i 1.runde. Mange husker nok storebror Guillermo Coria som på sitt beste herjet på grusen (tapte French Open finalen i 2004 etter å ha pådratt seg skade på 2-0 ledelse i sett). Nok om det, lillebror Federico er ikke i nærheten av nivået til sin bror. Han er riktignok en grusspesialist, men mangler rett og slett et kiler våpen.

Synes rett og slett Coria blir småtam i det meste han foretar seg. Fritz har en enormt god serve og han har poweren til å trykke Coria bakpå i grunnlinjeduellene – selvsagt ved å korte ned duellene fremfor hva Coria ønsker å gjøre.

Jeg veit det blir litt synsing og at et 3-0 spill kan være å sjanse, men tror absolutt Fritz maks slipper ett sett. 3-0 eller 3-1, og da lar jeg meg friste av oddsen på seier i strake sett. Frumzi har 2,15 på nevnte utfall. Andre bookmakere har rundt 2 blank.

Fritz er en liten outsider og kan fort nå 4.runde, eventuelt en kvart (uten at jeg har sjekket drawen utover 1.runde enda).