Velger å samle noen tips i ett og samme innlegg. Regnskapsbiten til OddsNet er ikke på plass enda, så da gjør jeg det fremfor å skrive flere innlegg 🙂

WEST HAM – Brighton: H (NordicBet, 2,05 i odds – 4 units)

West Ham er rett og slett et knallgodt fotball-lag. De har mange gode spillere og fin balanse mellom lagdelene. Topp 4 i Premier League og suveren talbelltopp i Europa League gruppa bekrefter at David Moyes og West Ham har noe på gang.

Brighton hadde en frisk start og klarte blant annet 2-2 på Anfield for ikke lenge siden. Likevel har de ikke vunnet en kamp siden 22. september. Det begynner å bli fryktelig lenge siden.

I mitt hode, magefølelse og whatever, ligner dette et knallspill til 2+ i odds.

4 units sendes i retning London.


 

BREST – St.Etienne: H (NordicBet – 1,98 i odds – 3 units)

Brest har 4-2-0 siste 6. Kun PSG og Rennes er bedre i samme periode. Enda bedre, Brest har vunnet 4 på rad. Jeg liker å spille gode formlag og hjemme mot bunnplasserte St.Etienne med kun 1 borteseier på 7 forsøk synes jeg H’en er spennende til rundt 2-tallet.


RENNES – Lille: H (NordicBet, 2 i odds – 3 units)

Rennes er nr.2 bak suverene PSG i Ligue 1. De er aller best formmessig med 5-1-0. Hjemme har de 6 strake seire og de jakter sin 14 strake kamp uten tap.

Rennes er kanskje ikke laget som historisk er alt for vante med å blande seg helt i toppen, men inneværende sesong stemmer det aller meste for dem. Spesielt den defensive organiseringen er verdensklasse.

Lille er regjerende mester i Frankrike og det i seg selv kan være et rødt flagg, MEN de har 0-4-2 siste 6 kamper og i elendig form. Kun 18 poeng totalt på 15 kamper gir 13.plass. Hva har skjedd? Er de i jubelrus etter fjoråret ennå?

Faren er at det kan snu for dem når som helst. Logisk sett våkner de før eller siden, men her velger jeg igjen å la formkurver og inneværende sesong trumfe alt annet.