Norge MÅ vinne for å ha noen som helst mulighet til avansement fra denne gruppa, men når man får over 2 i odds på «selveste» Spania.. Ja, da klarer i hvert fall ikke jeg å holde fingrene av fatet.

Norge var lenge gode borte mot Spania, men i likhet med mange av kampene i denne kvaliken skjer det noe, med negativt fortegn, i sluttfasen av kampene. De tapte til slutt 0-3.

Norge gjorde det ikke enklere for seg selv når de ga fra seg 1-0 ledelse etter 87.min hjemme mot Skotland, og presterte å tape. 1-1 borte mot Georgia og kun 1 poeng etter 3 kamper gjorde utgangspunktet mildt sagt elendig.

Så har det blitt 3 strake seire mot Kypros x2 og Georgia, men at de skal følge opp med seier mot gigantene fra Spania har jeg bare ikke troa på.

Mulig de karrer med seg en uavgjort, men jeg mener det er klar verdi i 3 poeng til Spania. Norge har sine enkeltspillere på HØYT nivå, men Spania har jevnt over en MYE bedre startellever likevel.

Jeg ser for meg at nettopp enkeltspillerne til Norge må gjøre noe utover det vanlige, i tillegg til litt flaks for at Norge skal kunne skrelle her, MEN jeg tror det ikke 🙂