Dorian Finney-Smith, who? Neida, så ille er det kanskje ikke, men det er først og fremst Doncic og Brunson man tenker på når det gjelder Dallas-props. Jeg mener dog de høye linjene ikke er så fristende, og da heller jeg heller mot en av de andre starterne til Dallas. En spiller som ofte får «open looks» i bøtter og spann. Hvorfor? Jo, selvsagt fordi motstanderen går all-in på å stoppe Luka Doncic.

Finney-Smith har fyrt av 40 skudd så langt i denne serien og hele 30! av dem har vært registrert som «open». Det er 75%!

Jeg tror ikke Phoenix bryr seg altfor mye om en «low-usage» spiller som Finney-Smith. Da blir PR-linjen for meg høyinteressant (poeng/returer). Også verdt å nevne i denne forbindelse er det at Dwight Powell ser ut til å ha blitt faset ut av start-oppstillingen – noe Finney-Smith profiterer på. Ikke minst noterer han seg for en del rebounds også nå.

PR-linjen er satt til 17,5. I kamp 3 hadde han 14-4 og i kamp 4 hadde han 24-8. Nå skal det nevnes at de returnerer til Phoenix igjen, men Dallas bør være stinne av selvtillit etter å ha snudd o-2 til 2-2 hjemme. Jeg håper derfor de kan henge seg brukbart på her, og at Finney-Smith følger opp de gode prestasjonene i kamp 3 og 4. Skal Dallas ha nubbsjans til å skrelle i denne serien, så MÅ spillere som Brunson og Finney-Smith fortsette å produsere. Det holder ikke at Doncic gjør all den offensive jobben alene. Spillet i kamp 3 og 4 vitner om et lag som ser ut til å ha funnet ut av hvordan Doncic skal få hjelpen han trenger.