Kvinnene beveger seg over på grusen og jeg har funnet frem en kamp fra Bogota-turneringen mellom Bouzkova og Marino.

Rebecca Marino er en SVAK grusspiller. Hun spiller svært få kamper på underlaget og det blir et mindre og mindre satsningsområde i takt med at hun ikke akkurat blir yngre (34 år i desember).

I 2023 spilte Marino kun 3 gruskamper (1-2), så får man se hva inneværende sesong bringer. Hun debuterte på underlaget for noen dager siden da hu tapte 26 62 06 for en annen kanadisk spiller, en 19-åring ranket utenfor 200.

Det kaller jeg ingen optimal oppkjøring til denne kampen. Eneste er at hun fikk litt grustennis i beina.

Marino skal opp mot Bouzkova som er en mye bedre tennisspiller. Formen er riktignok svak. Går man litt bak resultatene har motstanden vært ganske så god, men man venter liksom på at sesongen skal komme ordentlig i gang for henne.

Jeg tror grustennis kan gi henne en fresh start og hun skal, svak form eller ikke, være lysår bedre enn Marino på underlaget. 4.runde i Roma i fjor der hun blant annet slo Coco Gauff viser litt av nivået hun kan ligge på.

I mot er som sagt den svake formen Bouzkova har vist over tid nå, men Marino er snart utenfor topp 150 og hun har spilt mer på ITF enn WTA-touren i år. Når hun i tillegg skal over på grus der hun for kun dager siden ble blåst av banen mot en 19-åring.. Ja, da blir det ikke så mye enklere mot Bouzkova som på sitt beste er en kvalitetsspiller.

Jeg tenkte først et spill på under 20,5 games, men jeg tar heller 21,5 da jeg tror Bouzkova kanskje kommer litt tregt i gang. Kanskje kunne -4,5 games vært enda bedre, sånn hvis Bouzkova trenger 3.sett før hun pløyer over motstanderen. For det bør hun faktisk gjøre og jeg tar derfor sjansen på at hun tar det i strake sett. 2-0 oddsen er 1,64, mens under 21,5 games gir 1,70. Velger derfor sistnevnte og håper hun vinner minst 76 62, 75 63, 64 64 eller bedre.

Så hender det også man bommer så det synger på forhåndstips. At kampen i stedet ender totalt motsatt, så Marino må gjerne vinne hun så lenge antall games altså går under linjen 🙂