Ny målfattig kamp med England

Det er massiv kritikk i mot Southgate og hans disipler i det engelske landslaget. Nå hadde han helt sikkert fått kritikk selv om de hadde vunnet 2x 4-0 også. I England finner man alltid ting å hakke løs på, MEN faktum er at England ikke har vært i nærheten av å imponere noen. Så denne gangen er det meste av kritikken helt innenfor og på sin plass.

De har utrolig mye kvalitet å velge mellom, særlig på den mitbanen, men de som spiller der nå fungerer ikke optimalt sammen. Foden har f.eks skuffet stort, men han er ikke i nærheten av å bli brukt på samme måte på landslaget som i City og det merkes.

Trent Alexander Arnold-eksperimentet på midten er litt ubegripelig for mitt vedkommende, men hva vet vel jeg? De har 4 poeng så langt og har alt i egne hender. De møter et Slovenia-lag som per nå har 2 poeng og dermed sjanser til avansement både med seier og uavgjort (kan både gå og ikke med U). Nå tror jeg ikke Slovenia evner å slå England, men jeg ser heller ikke for meg et engelsk lag som plutselig eksploderer i målprotokollen. Faktisk tror jeg på en svært målfattig affære nok en gang med England involvert. 1-0, 2-0 eller eventuelt 1-1.. Det er fristende med uavgjort med alt som står på spill, men ser at oehb allerede er ute med det tipset.

Jeg velger i stedet under 2,5 mål til 1,90 i odds.