England videre til boooo-rop

Bemerker at spillet er satt hos Betway som jeg fant på rullgardinmenyen øverst på siden, men ikke her hvor jeg legger inn tips av en eller annen grunn.

England har vært kjedelig å beskue siste kampene, og misnøyen med Southgate er økende blant supporterne. Tar vi bort fra par svært sene mål mot Bosnia kort tid før EM, har de nå kun vunnet de åtte siste omgangene mot ikke akkurat stornasjonene Bosnia, Island, Serbia og Danmark med kun ett mål. Kjører på med to sittende seksere, bruker Trent AA fortsatt som et midtbaneeksperiment godt inn i mesterskapet og har etter sjefens eget utsagn enda ikke klart å erstatte, med all respekt, «selveste» Kalvin Phillips på midtbana.

Slovenia kan gå videre både med uavgjort og tap her, men kan også ryke med begge deler. Kun seier vil sikre dem avansement 100% – og da passerer de England også i gruppa som i helt ytterste konsekvens kan ryke ut av mesterskapet også.

Tror ikke Slovenia har kvaliteter nok til det, men tror kanskje de kan gå av bana mens de hører engelske fans høyt boooooo’e sine egne etter en ny svært konservativ og kjedelig tilnærming i en 0-0 eller 1-1-kamp.

Både Pinnacle og oddsbørsene marginalt bak Betway sin fem blank når dette skrives også, noe som bør tyde at det kan være noe å hente her.