Bellingham blir sentral igjen

England skuffet mange i sin første kamp mot Serbia, men de kom ut av det med 1-0 og 3 poeng. Målscorer var superspiller Jude Bellingham. En eksepsjonell spiller som trolig blir den mest sentrale spilleren deres i dette mesterskapet.

Nå skal de opp mot Danmark og jeg liker et spill på antall skudd på mål for Bellingham sin del. Over 0,5 gir 1.82 i odds, noe jeg finner god verdi i. Bellingham er rett og slett et unikum av en fotballspiller og jeg blir overrasket om han ikke får minst en avslutning på mål i løpet av kampen. I tillegg til å være sentral i oppbyggingen er han også en spiller som når som helst kan forsere motstanderen med høyt tempo og meget god ballkontroll.

Kampbildet i disse kampene er vanskelig å spå på forhånd. Danmark har absolutt noe å fare med og er teknisk gode nok til å ha en del ball, men et trolig kampbilde vil likevel være stor dominans fra England. Der Danmark ligger lavt og kanskje satser på overganger sånn primært sett.

Danmark kastet for øvrig bort en 1-0 ledelse i første kamp mot Slovenia i en kamp de var klart best i. Kampen om andreplassen i gruppen blir beinhard og poeng mot England vil være en stor bonus, men jeg har litt vondt for å se det skje. Jeg håper imidlertid de tør å ta litt risiko, ikke minst så vi får en åpen kamp. Da mener jeg sjansen bør være god for at Bellingham får minst en avslutning innenfor motstanderens stenger. Skulle England få 1-0 f.eks. før pause må Danmark tørre, noe som kanskje gir størst sjanse for en sentral brikke som Bellingham.