Begge lag scorer i Danmark – Norge

Viktig friendly for begge lag. Danmark med viktig test kun 1 uke før EM starter, mens Norge får god matching før Nations League.

Norge vant komfortabelt 3-0 hjemme mot Kosovo på onsdag etter 3 scoringer fra fenomenet Erling Braut Haaland. Samtidig var Norge tryggere defensivt enn på svært lenge. Kosovo kom vel kun til en avslutning innenfor stengene.

Danmark på sin side vant 2-1 hjemme mot Sverige etter en sen scoring fra veteranen Christian Eriksen. Danskene var imidlertid klart best, så det var veldig fortjent at de vant kampen.

Norge har veldig mye kreativitet og firepower offensivt. Ødegaard og Haaland selvsagt essene, men så har man for eksempel en joker i Oscar Bobb. Rett og slett så fantastisk gøy å se norske spillere som Ødegaard og Bobb hvis man tenker på ballbehandling.

Det skal virkelig bli spennende å følge Norge de neste årene, men nå er det snart på tide at de får noe mer ut av prosjektet. Klarer Bobb og Nusa å utvikle seg virdere har vi plutselig enda mer å slå i bordet med.

Å tenke på at Sørloth har herjet i La Liga i år, mens Ødegaard og Haaland på nytt har markert seg i Premier League. Det er egentlig ganske vilt, men defensivt er de langt bak tidligere utgaver av det norske landslaget. Rett og slett ikke godt nok, men så lenge begge lagene scorer her så får man bekymre seg mer for det defensive ved en senere anledning.