Coco Gauff kom som et skudd og har vært ansett som det neste store siden hu var 15 år. Hun har brukt årene siden da svært godt, og fremstår nå – endelig – som den klassespilleren veldig mange spådde fra tenårings-alderen.

Gauff har nå blitt 19 år (blir 20 i mars), hu er nr.3 i verden og kronet en svært god fjorårssesong med seier i US Open. Jeg tror hu kommer til å bli enda bedre denne sesongen, og allerede er hu på god vei mot sesongens første WTA-tittel.

Det må også nevnes at Gauff er tittelforsvarer i turneringen, etter at hun vant den i fjor uten å avgi sett. Også denne gangen har hun vunnet i suveren stil så langt;

Liu 64 62, Fruhvirtova 63 60 og Gracheva 61 61.

Nå skal det innrømmes at jeg er usikker på HVOR GOD Navarro er nå. Hun har også imponert stort så langt, og hadde dessuten en svært god formkurve også mot slutten av fjoråret.

Navarro er uansett ingen topp 3 spiller i verden, og nettopp det er Gauff for å si det pent. Swiatek og Gauff er etter min mening KLART bedre enn alle andre om man ser på toppnivå. Sabalenka-fans vil kanskje være uenig, men ser man på alle faser av spillet er både Swiatek og Gauff langt mer KOMPLETT.

Jeg velger en småfrekk variant på under 18,5 games i kampen. Jeg vil jo gro at Gauff vinner nok en kamp i strake sett, og jeg tror samtidig sjansen for minst 63 63, 64 62 eller bedre er overhengende god. Nettopp så god er faktisk Gauff om hun igjen finner rytmen og spillet «sitt» tidlig.

Under 19,5 games gir for øvrig 1,64 hos samme bookie. 2-0 i sett gir kun 1,30, så får man en viss pekepinn på favorittstempelet i denne kampen. Noe jeg altså er helt enig i, men for å få en viss odds ender det altså med et underspill (18,5 games).