Det er fristende å kalle dagens storkamp mellom Manchester City og Arsenal for en sesongfinale, men det er såpass mye igjen å spille for at resultatet i kveld i seg selv ikke kommer til å bli avgjørende for hvor Premier League-tittelen havner denne sesongen.

Men det er matchball Manchester City, det er det ingen tvil om. Arsenal har fem poengs forsprang til de lyseblå fra Manchester, men der Arsenal har seks kamper igjen av sesongen har Manchester City hele to mer.

Seier i denne og den siste de har til gode sender Peps menn forbi Artetas Arsenal. Tap i denne men seier i den andre vil også sørge for at det “bare” er fem poeng å ta igjen på fem kamper for City, langt fra umulig.

Manchester City og Erling Braut Haaland har virkelig funnet formen igjen, og står med hele seks seire på rad i ligaen, i tillegg til å knuse Bayern Munchen sammenlagt i Champions Leagues kvartfinaler, og nå finalen i FA-cupen.

Arsenal har hele tre kamper på rad med poengdeling, og har også sluppet inn hele syv mål i de tre kampene. Urovekkende trend bakover før de møter Premier Leagues mest målfarlige lag.

Jeg er redd for at dette blir stygt for gjestene. Ser ikke for meg at et vaklende Arsenal-forsvar skal stoppe Haaland, Mahrez, Grealish og co.

Jeg går for City-seier med (-1) handicap, til fine 2.43 i odds hos Spinbookie.