• Odds:2.20
  • Innsats:3
  • Selskap:Bet365

Første serieomgang

lagene har styrket spillestallene, vertene med Lallana fra Llverpool og Veltman fra Ajax. Chelsea har fått Timo Werner fra Leipzig, Ziyech fra Ajax, Thiago Silva fra PSG og Ben Chilwell fra Leicester. Gjestene har kvittet seg med Willlian og Pedro og det tror jeg var smart. Førstnevnte har fortsatt en god pasningsfot, men mangler hurtighet til å runde en god motstander.

The Blues er kjent for sin offensive første omgang og Lampard er sikkert blitt inspirert av toppkampen på Anfield. Gjestene dundrer inn en sikker ledelse til pause. Lagene møttes til vennskapskamp i slutten av august og da ble resultatet 1-1 på American Express Stadium. Det er god verdi i borteseier da publikum uteblir fra kampen.

Lampard kommer med et styrket lag og tar alle 3 poengene i kveld. The Seagulls byr ofte på god motstand på eget gress, men taper for de gode lagene (0-5 mot City)

Bet365 tilbyr 2,20 for borteseier til pause.