Norge fortsetter å møte motgang under Ståle Solbakken sin ledelse. De var tidvis gode i 1.omgangen mot Tsjekkia på fredag, men som vanlig – slik man så igjen og igjen under EM-kvalen – så rotet Norge bort en ledelse og godt spill med et ganske uforståelig tap.

Oddstip til Norge – Slovakia: Begge lag scorer

Ikke minst har de for vane at kamper tapes ved å slippe inn mål helt mot slutten av kampene. Det er akkurat som det har satt seg en mental sperre og/eller liten frykt blant de norske spillerne.

En ny hjemmekamp på Ullevål er i vente, denne gangen mot Slovakia.

Igjen er Norge klare favoritter, men det er ikke noe som frister overhodet slik de fremstår. Som mot Tsjekkia synes jeg BTTS (begge lag scorer) frister mest.

Norge har mange offensive våpen i laget sitt og scorer stort sett mål i hver kamp de spiller. Bortsett fra kampene mot Spania da de gikk målløse av banen har de scoret i hver eneste landskamp siden Nations League oppgjøret mot Serbia i 2022.

Norge dominerte for øvrig stort i en treningskamp mot nettopp Slovakia i 2022. Da vant de 2-0 etter sene scoringer av Haaland og Ødegård. Denne gangen tror jeg bortelaget scorer minst en gang. Det er så mye usikkerhet i de bakre ledd hos Norge at jeg ikke videre har trua på at de holder nullen denne gangen heller.

Slovakia spilte også på fredag og tapte 0-2 hjemme mot Østerrike. Vil tro den italienske treneren Calzona ønsker en helt annen forestilling mot Norge. Landslagspausene er vikitigere enn mange tror for landslagssjefene og to tap på rad er aldri positivt i en slik stilling – treningskamp eller ikke.

De må gjerne tape for Norge og selvsagt håper jeg det, men et mål bør de i det minste klare 🙂

2,05 i odds på BTTS er godkjent i mine øyne.