• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Memphis Grizzlies – Brooklyn Nets
  • Tips/ utfall:B/ -2
  • Spillestopp:09.01.2021 02:00
  • Odds:2.27
  • Innsats:4
  • Selskap:PinnacleSports

Kevin Durant er fortsatt i karentene, mens Kyrie Ivring står over sin andre kamp grunnet «personal» står det. Ryktene kaller fraværet som mysitisk og at Steve Nash har prøvd å kontakte ham uten hell. Jeg veit bare at INGENTING overrasker meg med Kyrie lenger.

Uansett, Brooklyn klarte seg meget godt uten de to superstjernene i fjor. Nå mangler også Dinwiddie som hemmer dem defensivt spesielt, men for meg virker det som Brooklyn alltid har en å ta av. Caris LaVert skinner når han får ansvar og spilletid. Joe Harris er en fantastisk skytter og en av de beste 3-poeng skytterne i ligaen. Han får også mer plass og var fantastisk i forrige kamp. Irving kjører så mye solo til tider at jeg har spurt meg selv hvordan det er å være lagkamerat med en slik spiller.

Brooklyn stoppet seiersrekken til Philly i går natt og vant 122-109. Philly hadde før kampen 5 strake seire og 7-1 totalt, men var stort sett sjanseløse – selv med toppet mannskap i store deler av kampen.

For Brooklyn sto benken for hele 53 poeng og det sier alt om bredden og hvordan de funker som lag. Defensivt har de ikke vært i nærheten av fjoråret, men når Harris/LaVert sto for 50 poeng og benken produserte 53 lukter det svidd uansett. Jarrett Allen må også nevnes. Han har utviklet seg massivt de to siste sesongene og er en særdeles viktig spiller for Nets. 

For all del; Jeg HATER å spille lag i back-to-back situasjoner, MEN poenget her er jo at begge lag er i samme båt og da stiller det seg selvsagt annerledes. Memhis er ikke noe stort lag og nå spiller de i tillegg hver kamp uten sin beste spiller Ja Morant. Offensiven er langt under pari og jeg skjønner ikke helt oddssettingen i denne kampen.

Brooklyn startet som -6,5 favoritt, men nå er plutselig Memphis favoritt. Jeg tror kampen er helt åpen og en back-to-back situasjon kan gi en del tilfeldigheter. Jeg liker likevel spillet ekstra bra nå FORDI Brooklyn Nets nå er underdog oddsmessig.

Jeg har Nets som svak favoritt. De imponerte meg voldsomt mot Philly (så kampen) og den dybden de viste der har ikke Memphis.

Brooklyn er veldig enten/eller denne sesongen. Med Ja Morant på banen hadde jeg muligens stått over, men han er ute en stund og da går jeg stadig i mot det Memphis-laget.

Rett skal selvsagt være rett og Memphis slo nettopp Brooklyn etter overtime 28.desember. Brooklyn manglet også da sin stjerneduo, mens det var kampen Ja Morant skadet ankelen sin i.

Jeg synes dog Memphis er inne i en skikkelig laber periode, mens Brooklyn var MEGET GODE mot Phillly. Det blir for meg ankepunktet og som gir et litt annet utgangspunkt denne gangen.

Jeg tror heller ikke DeAndre Jordan får over 28 min igjen, mens Jarrett Allen får 22…. Snu om på de rollene/tallene og det er et stort pluss for Brooklyn sin del.

Et annet punkt som kan bli avgjørende er benkeproduksjonen. Også der gir jeg pluss til Nets-laget i denne matchupen.

Glem heller ikke at en del spillere nå er ute etter å virkelig gripe sjansen når Irving/Durant glimter med sitt fravær. Bredden er stor og bak stjernene er det mange som vil vise seg frem.