Glimt til 2.00

Bodø/Glimt er det beste laget i Norge. Når man så får 2.00 i odds på landets beste lag med hjemmebanefordel. Da spiller jeg uansett motstander.

De spiller hjemme mot nr.2 på tabellen, Brann. Glimt har 30 poeng, mens Brann har 28 med en kamp mer spilt. Så, ja, det er selvsagt toppkamp mot kanskje den argeste rivalen om gullet (trodde det skulle bli Molde).

Brann ble nr.3 i fjor og den største utfordringen var prestasjonene på bortebane, men i år har de faktisk 3-3-0 på utebane. Glimt på sin side har det samme hjemme 3-3-0, så er kanskje en uavgjort-«fare» her.

Annet som taler for et sterkt resultat fra Brann (vet jeg argumenter mot mitt eget spill nå) er at Glimt ikke har slått dem siden 2021-sesongen, og de to siste i Bodø har begge endt med 2-2.

Jeg tror motsatt dette heller øker motivasjonen til Glimt. De to siste hjemmekampene har de kun tatt 1 poeng mot KFUM og Sandefjord, men de har slått tillbake med to strake borteseire (Haugesund og Sarpsbort 08) og jeg tror de følger opp med seier i denne toppkampen – noe som vil gi dem et godt forsprang i toppen. De går ikke 3 kamper på rad uten seier i Bodø 🙂