Målrik kamp

Vi får nesten utelukkende målfattige kamp i disse avgjørende gruppspillkampene, men ingen regel uten unntak. Et slikt unntak tror jeg vi får i morgen kveld når Belgia og Ukraina møtes i det som har blitt dødens gruppe.

Alle fire landene i denne gruppa står med 3 poeng før siste kamp. Belgia sjokktapte sin åpningskamp mot Slovakia med 0-1 etter blant andre to Lukaku-annulleringer.

Så slo de kraftig tilbake og vant 2-0 mot Romania og jeg tror de kommer til å vinne mot Ukraina i denne også. Man får 1.70 for Belgia seier og 1.75 for over 2,5 mål. Jeg velger faktisk å gå for sistnevnte da jeg tror vi får en åpen kamp mellom to lag som liksom ikke er skapt for å ligge defensivt.

Både Belgia og Ukraina spiller med litt avstander, der det ofte åpner seg opp og der tempo er et stikkord. Vil også tro vi har en rimelig scoringskåt Lukaku nå, og et scoringsspill på han kunne også vært høyaktuelt (uten at jeg har sjekket odds på det).

Ukraina var merkelig tamme mot Romania og ble blåst av banen med 0-3. Spiller de like naivt og tafatt mot Belgia blir det fort lignende sifre. De hevet seg imidlertid mot Slovakia og vant 2-1 i en kamp med 28 målsjanser.

Jeg tror som sagt Belgia vinner, men jeg tror også Ukraina er i stand til å score på dem. Da går totalen fort over 2,5 mål.