Alcaraz i gressform

Carlos Alcaraz sjokkvant Wimbledon i fjor, nesten uten noe som helst grunnlag fra underlaget. Det sier alt om hvilke unike egenskaper han besitter. Ikke minst hans evne til å omstille seg. Han spilte sin første gresskamp i går, etter French Open seieren, og han vant komfortabelt 61 75 mot Cerundolo. Ikke vits å legge for mye i akkurat det resultatet, men rapportene sier at han følte seg komfortabel og fikk en god feeling direkte.

Jeg tror han blir enda bedre i morgendagens match mot Jack Draper. Han må nok heve seg minst et par hakk også for Draper er meget god på underlaget og hadde nettopp en knallfin turnering i Stuttgart der han faktisk tok sin aller første ATP-tittel.

Sånn sett vitner det sikkert om galskap å skulle spille Alcaraz 2-0 her, men Draper møtte ingen som Alcaraz der som kommer til å by på helt annen motstand. Alcaraz kommer til å fyre på alle sylindre. Han trenger hver eneste gresskamp han kan få i beina. Han har mange poeng å forsvare i Wimbledon og denne turneringen er ekstremt viktig som oppkjøring for ham.