OddsNetligaen videre

Nå er vi forhåpentligvis i gang med siste sesong av OddsNetligaen på denne versjonen av OddsNet. Vi både tror og håper at vi mellom sesong 47 og 48 endelig får oppdatert både brukergrensesnitt og layout her inne. Covid-19 har ført til store forsinkelser, men vi krysser alt av fingre for ferdigstillelse i løpet av vinteren.

Et hovedmål med OddsNet er selvsagt å få opp bruk og kvalitet. Vi ønsker mer tips. Vi ønsker mer kvalitetstips. Vi ønsker økt kvanitet og kvalitet. Mange dyktige deltakere i OddsNetligaen poster sine to «obligatoriske» tips hver uke, men utover det blir det lite tips – dette ønsker vi gjøre noe med! 

Til neste sesong har vi en foreløpig skisse hvor vi øker antall konkurransebidrag man kan levere innenfor sin periode opp til enten tre, fire eller helt opp til fem. Samtidig vil da premiepotten bli noe mer differensiert etter tilbakebetalingsprosent på spillene levert en sesong. Total negativ tilbakebetaling på alle leverte spill en sesong vil få negative konsekvenser på en eventuell premie, mens positiv tilbakebetaling vil få den motsatte. På denne måten håper vi på mer kvalitet også på konlurransebidragene, istedet for mer taktiske tips som kanskje ikke har den store spilleverdien vi opplever en del av.

Vi forventer nok en del motstand fra noen, men samtidig håper vi noen også finner disse tankene inspirerende. Hovedmålet for både meg, deg, du og vi bør være at vi skal tjene penger på dette, og da er kvalitet på tips viktig. Vi tar gjerne imot tanker her, både positive og negative. Kanskje det dukker opp andre idèer vi ikke har tenkt på også. Fyr løs!

Mods