Bettingsider

Se El Clasico: Stream Real Madrid – Barcelona

Søndag kveld er det klart for storoppgjør når gigantene fra Real Madrid og Barcelona barker sammen, for mange bedre kjent som «El Clasico». Se kampen med live-streaming fra Unibet!

Kampene mellom de to storlagene fra Spania skaper enorm interesse verden over. Det er et av de mest kjente «derbyene» i fotballverden, kanskje kun slått av matchene mellom Boca Juniors og River Plate i Argentina.

Også blant ihuga oddsentusiaster er dette en kamp som skaper ekstra interesse, og som for mange trigger oddslysten nærmest til bristepunktet.

Slik streamer du El Clasico online:

  1. Gå til Unibet
  2. Opprett en konto
  3. Gjør et innskudd
  4. Gå til La Liga
  5. Trykk på Real Madrid – FC Barcelona
  6. Se kampen

Ekstra krydder til oddskupongen

Unibet er en populær bookmaker for norske oddsspillere. Selskapet har lang fartstid (startet i 1997), og er et sikkert valg når du skal velge deg en bookmaker. I tillegg til sitt brede utvalg av odds, tilbyr de også live streaming med utvalgte kamper fra de aller fleste sportsgrener.

Kampen mellom Real Madrid og Barcelona førstkommende søndag er selvsagt med på deres live-streaming tilbud, med et bredt utvalg av odds.

Mange velger bort TV-pakkene

Ikke alle har lenger råd til dyre abonnement for å se fotballkamper direkte. Disse prisene er nå så høye at flere og flere rett og slett boikotter TV-pakkene der du får tilgang til slike kamper. Et meget godt alternativ vil da være Unibet’s live streaming-tilbud.

Med denne funksjonen kan du se kamper direkte hos Unibet Sportsbook, uansett hvor du måtte befinne deg. Ikke minst er funksjonen ideell for deg som ønsker å sette livespill underveis i en match. Da kan du følge både kampen og sette odds samtidig, alt fra samme sted.

Superoppgjøret «El Clasico» er således en ypperlig mulighet til å teste ut både live-streaming, samt eventuelle livespill samtidig.

Kan Barcelona stjele gullet?

Real Madrid har ledet La Liga i suveren stil det meste av sesongen, men rivalene i Barcelona har for alvor fått opp dampen. De har 10-3-0 (alle turneringer) på sine 13 siste kamper, så Carlos Ancelotti’s mannskap kan ikke tillate seg å hvile på laurbærene. I så fall får vi en nervepirrende innspurt i La Liga.

Med 7 kamper igjen av sesongen er Real Madrid i føringen med 8 poeng. Det er selvsagt en solid ledelse, men med seier til Barcelona på søndag vil det «kun» være 5 poeng som skiller lagene. Da skal det ikke mange feilskjærene til før vi eventuelt får en gullkamp som kanskje varer helt til målsnøret er passert.

Begge lag er dessuten fortsatt med i Champions League. Dersom f.eks. kun det ene laget avanserer fra kvartfinalen, så kan også det få innvirkninger på gullkampen.

Brennhete oppgjør – nærmest på kokepunktet!

En ting er imidlertid sikkert: «El Clasico»-oppgjørene trenger ikke nødvendigvis ha direkte innvirkning på gullkampen. Disse kampene inneholder alene så mye prestisje mellom både spillere, trenere og ikke minst fansen at det blir brennhete oppgjør uansett tabellplassering.

Real Madrid vant for øvrig motsatt oppgjør 2-1 tidligere i sesongen, etter at Jude Bellingham ble den store helten med sin overtidsscoring.

Fordeler med El Clasico live-streaming

Økt tilgjengelighet

Med live-streaming hos en bookmaker kan du se sport og plassere innsatser uansett hvor du er. Det eneste kravet er tilgang til Internett. Det gir deg også en ekstra mulighet til å følge dine favorittsporter/lag/spillere, selv om du ikke har tilgang til TV-kanalene som sender kampen eller sportsbegivenheten.

Gir deg bedre tilgang på relevant informasjon

Når du ser sport live, får du et bedre innblikk i kampene og kan dermed ta mer informerte avgjørelser når du skal plassere en live-innsats. Noe som igjen kan føre til økte vinnersjanser.

Engasjerende og interaktiv spillopplevelse

Ved å se sport direkte og plassere innsatser samtidig gjør du oddsspill(ene) enda mer spennende – i tillegg til at du selv blir mer engasjert.

Dine egne spillstrategier kan eventuelt tilpasses ut fra bestemte hendelser eller utvikling i kampen du ser live og spiller på.

Live-streaming hos spillselskapene har revolusjonert måten vi ser på og spiller odds på sport. Med denne funksjonen kan du følge med på sportsbegivenheter i sanntid og plassere innsatser basert på kampens utvikling, noe som gir en mer engasjerende og interaktiv spillopplevelse.

Viktig å huske på

Når du skal velge deg en eller flere bookmakere med tilbud om live-streaming, er det viktig å ha noen ting å se etter;

Vurder utvalget av sportsbegivenheter, sidens brukervennlighet og funksjonalitet. Ikke minst om det finnes tilgjengelige bonuser og/eller kampanjer.

Ved å velge en trygg og seriøs bookmaker, med godt utvalg av live-streaming, kan du oppleve gleden over en mer spennende og engasjerende opplevelse av sportsbetting.

Vi avslutter med å anbefale live-streaming av «El Clasisco» førstkommende søndag kl 21:00, der anbefalt bookmaker er Unibet.

Author image

Stig Lukas Berg

Skribent og eksperttipser
1148 Innlegg

Jeg har skrevet for OddsNet siden år 2000. I starten leverte jeg stort sett tennistips, og skrev blant annet omfattende forhåndsanalyser til Grand Slam turneringene. Opp gjennom årene har jeg trolig skrevet og postet 4-5.000 oddstips for OddsNet. I tidligere år slet jeg litt med å begrense meg, og tipsene/analysene ble veldig omfattende. Uttrykket: «Å fatte seg i korthet» har ikke alltid trumfet denne herremannen.

Ekspert på: Oddstips Forhåndsanalyser