Zverev har vært helt utilnærmelig i Montpellier denne uka. Nedturen fra Australian Open er tydelig ristet av seg, og det er en revansjesugen tysker vi ser om dagen.

Zverev hadde «bye» i 1.runde før han har vasket gulvet med både McDonald (62 76), og spesielt Mannarino (61 60) og M.Ymer (61 63).

Bublik venter på ham i finalen og det blir et steg opp. En meget god indoor-spiller med en god serve, men som har gått en mye lenger runde for å nå finalen enn Zverev. Motstanden har da også vært deretter med 3-setts seier både mot Herbert og Bautista-Agut før han tok ut Krajinovic med 64 62 i semien i går.

Spillet jeg trekkes mot her er UNDER 21,5 games. Ren seier er en vits, 2-0 gir ikke 1,60 en gang, men et under-spill på antall games gir 1,90.

Ikke sikkert det blir mange breakene, men slik jeg ser for meg kampen tror jeg Bublik skal få det ekstremt vanskelig med å få et serve-gjennombrudd. Zverev bør være et break bedre/foran i hvert av settene. 75 63, 64 64 eller bedre og spillet går inn. Det tror jeg en revansjesugen Zverev er i stand til og vel så det. Og bare for å legge til; Ikke alltid det går som man tror, og spillet går selvsagt inn dersom Bublik vinner med lignende sifre 🙂

Stigis