• Sport:Fotball
  • Land:Tyrkia
  • Liga:Cup
  • Kamp / utøvere:Yeni Malatyaspor – Sivasspor
  • Tips/ utfall:Over 3,5 mål
  • Spillestopp:23.01.2020 12:00
  • Odds:3.00
  • Innsats:6
  • Selskap:Unibet

 

Har funnet en kamp her fra tyrkisk Cup jeg innbiller meg kan være fin. Nesten hele markedet har vært på vei nedover, også Unibet, men de står ihvertfall på 3,00 i odds, mens øvrige bookies ligger fra 2,65 til 2,75. Pinnacle ligger på 2,70.

Alle kampene til Yeni Malatyaspor har vært målrike så langt. I forgie runde møtte man mer ukjente Keclorengucu, da vant man 3-1 hjemme og spilte 2-2 borte, og gikk dermed videre med 5-3 sammenlagt. Denne runden fikk man bank av Sivasspor på bortebane med 0-4, dermed har man ikke annet valg enn å stupe fremover i denne kampen for ha det minste håp om avansement, noe som gjør at det fort straffer seg defensivt da det vil åpne seg veldig opp. For Sivasspor sin del har det vært både målrikt og målfattig i denne cupen, man slo ukjente Bugsasspor med 6-0 borte, også har man slått Kasimpasa med 2-1 over to kamper, i tillegg til at man da denne runden slo Yeni Malatyaspor med 4-0 hjemme og har et meget godt utgangspunkt.

Det er ikke tilfeldig at Yeni Malatyaspor involverer seg i målrike matcher, de ligger midt på tabellen i Super Lig med 6-6-6, men har en målforskjell på 33-26 etter 18 matcher, det betyr at kampene snitter 3,28 mål i hver av dem. Sist ble det 1-4 tap borte mot Istanbul Basaksehir, der var også Hjemmelaget, som ypper seg ute i Europa, veldig klare favoritter på forhånd. Yeni Malatyaspor har 8 av 18 kamper over 3,5 mål. Sivasspor har man allerede møtt på hjemmebane denne sesongen, da ble det 1-3 tap for Yeni Malatyaspor, og når lagene møttes her forgie sesong ble det 4-4. Sivasspor er jo heller ikke hvem som helst denne sesongen da de leder den tyrkiske Super Lig, man ligger altså foran alle de store kanonene. Er gode defensivt, så jeg legger det som et minus, men til gjengjeld er det kun Trabzonspor som har scoret flere mål, og med 4-0 fra første kamp vil det heller ikke være noen krise med et par baklengsmål.

Det største minuset for meg er at ledelsen fra det første oppgjøret er så stor at Hjemmelaget etterhvert bare gir opp og innser at dette ikke går, da kan det bli litt søndagstur-fotball fra begge lag, men det er ikke et stort nok minus til at jeg ikke skal spille denne, men det hadde vært bedre med et litt jevnere utgangspunkt. Oddsen er for god for meg til at den skal stå urørt.