Wozniacki med gode sjanser

Prøver et spill på Wozniacki som underdog. Jeg synes kampen ligner 50/50 og finner verdi i 2.36 i odds på vår danske venn. Wozniacki som har gjort comeback etter flere års fravær (blant annet blitt mamma). Comebacket har gått litt så som så, men jeg øyner stor fremgang nå. Gresspillet har virkelig vist tendenser og glimt av gammel storhet.

Wozniacki spiller på mye av det samme som tidligere. Hun var en av verdens beste defensive spillere og offensivt var hu solid og seig, som holdt det gående i duellene og prøvde å male i stykker motstanderen med god lengde og fine variasjoner/retningsforandringer. Serven så som så og hun har kanskje alltid manglet litt på trykket offensivt. Jeg synes ikke hun har forandret seg så mye og hun spiller fortsatt på mange av de samme styrkene.

Leylah Anne Fernandez var i en overraskende US Open finale i 2021 (tapte for Raducanu). Siden har ingen av dem klart å følge opp, men Fernandez har i det minste holdt nivået brukbart. Også på gress er hun god, men likevel ikke forrykende og jeg tror Wozniacki har gode sjanser her.

Enkelte bookies har rundt 2,15ish på Wozniacki, mens andre har 2.36, deriblant Rabona.

+3,5 games gir 1,70 og kan også være et spillalternativ.