Jeg synes oppriktig synd på Wolves så langt. De tapte sine 3 første kamper, mot henholdsvis Leicester (0-1), Tottenham (0-1) og Man United (0-1). I alle kampene var de KLART BEST. De tidvis rundspilte både Tottenham og de røde fra Manchester.

Mot Watford sist var det imidlertid ingen tvil. 2-0 seier og full kontroll selv om målene kom ganske sent. Ulvene har mange klassespillere og kommer nærmest garantert på øvre halvdel når alt skal telles opp.

Ingen kamper i Premier League er enkle, men jeg tror seieren sist kan ha vært svært forløsende. I den grad at marginene nå vipper rett vei fremover, for spillet og samhandlingen har jo vært der hele tiden. Det er i avslutningsfasen det har skortet, både gjennom udyktighet, samt ren og skjær UFLAKS.

Brentford startet med en sterk seier mot Arsenal, men slik sistnevnte har spilt var det slett ingen sjokkseier. Deretter har Brentford hatt en fint program med Palace, Villa og Brighton som motstandere, men det har kun blitt 0-2-1 på de kampene.

Brentford kommer nok til å bite bra fra seg, men noe annet enn en kamp for å overleve vil likevel overraske meg.

Wolves har dominert i 4 av 4 kamper og mot kruttsterk motstand. De har klassespillere og vant endelig sist. Alt annet enn hjemmeseier vil overraske meg stort. Jimenez kommer endelig i gang?