Den nye NBA-sesongen braker løs til natta der tittelforsvarer Golden State Warriors tar i mot Los Angeles Lakers med LeBron James i spissen.

Warriors har vært gjennom stormfulle dager etter at Draymond Green klinte ned Jordan Poole på trening. Det skal bli spennende å se hvordan kjemien mellom Green og lagkameratene og spesielt Poole blir. Uansett er det så mye klasse i det Warriors-laget at jeg tror de banker Lakers uansett.

Lakers har som vanlig mye nytt og preseason viste ROT, ROT, ROT. Anthony Davis blir kanskje den viktigste brikken. Skal han endelig gå skadefri. Det MÅ han skal Lakers ha noen som helst mulighet på en playoff-plass. Og hva med Russell Westbrook?? Blir han værende i klubben eller trades han bort? Det snakkes om Myles Turner og Buddy Hield, men vi får nå se. LeBron kommer som vanlig til å komme opp med store tall, og signeringen av Pat Beverley tror jeg kan ha vært meget smart – på sikt.

Jeg tror dog åpningskampen kommer altfor tidlig på dem. Mye skal gå seg til, og jeg tror det vil ta tid. Golden State kan fort kjøre over dem i denne kampen, og da er det poenglinjen til Andrew Wiggins som frister meg.

Wiggins var pur klasse i fjor, og spesielt i sluttspillet der han gikk over denne linjen (15,5) i 16 av 22 kamper – deriblant de 4 siste i NBA-finalen. Motstanderen fokuserer veldig mye på Curry og Thompson, noe som selvsagt kommer Wiggins til gode. Jeg tror Wiggins vil få MANGE enkle buckets her, og ikke glem at Lakers-forsvaret fort lekker som ei sil om ikke Anthony Davis virkelig drar frem supermann-taktene.