• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:Premier League
  • Kamp / utøvere:West Ham – Manch. United
  • Tips/ utfall:West Ham
  • Spillestopp:05.12.2020 18:30
  • Odds:3.70
  • Innsats:3
  • Selskap:Unibet

Odds 3.70 mener jeg skal spilles i kveldens oppgjør mellom West Ham og United. Londonlaget har en ok statistikk mot United de siste sesonger, begge kamper to siste sesonger er vunnet med 2 måls margin.
Vertene henger med i toppen så langt, er oppe på 5 plass med sine 17 poeng. United ett poeng bak med en kamp mindre spillt, og må legges til at United har vunnet samtlige 4 kamper på utebane i år.

Men United har klart tøffere program om dagen med tanke på CL-spill i midtukene. De skal på reise til Tyskland allerede på tirsdag, der må de ta poeng mot RB Leipzig for å kommer seg videre i CL-sirkuset. 
Alt så bra ut før onsdagens kamp mot PSG hvor de tapte 3-1 hjemme, og dermed tilspisset kampen om videre spill i CL seg negativt for United.

West Ham har uthvilte spillere, ikke vært i aksjon siden forrige helg hvor de vant 2-1 mot Villa hjemme. 

22.07.20 37
Man Utd

 

1
:
1

 
West Ham

Premier League
22.09.19 6
West Ham

 

2
:
0

 
Man Utd

Premier League
13.04.19 34
Man Utd

 

2
:
1

 
West Ham

Premier League
29.09.18 7
West Ham

 

3
:
1

 
Man Utd

Premier League
10.05.18 31
West Ham

 

0
:
0

 
Man Utd

Premier League
13.08.17 1
Man Utd

 

4
:
0

 
West Ham

Premier League

Dagbladet vurderer kampen.

Engelsk Premier League. Manchester United sto med fire strake seire før onsdagens kamp mot PSG, en kamp de tapte 1-3 i, og det tapet gjør at Solskjær nå er i skikkelig trøbbel i Champions League, for hvis de taper bortekampen mot Leipzig på tirsdag så er de faktisk ute av turneringen. Det er Solskjær nødt til å ha i tankene før denne kampen, for avansement er viktig både sportslig og økonomisk, og det blir neppe spesielt godt mottatt hvis de ender på 3. plass og må inn i Europa League i neste runde.

West Ham står med tre strake seire nå, alle med knappest mulig margin, og har klatret helt opp til 5. plass. Motstanden har ikke vært all verdens i disse tre kampene kanskje, men i de foregående fire kampene så knuste de Leicester 3-0, spilte uavgjort mot både Manchester City og Tottenham, samt tapte knepent mot Liverpool, så det må være innenfor å si at The Hammers er et av ligaens store formlag for tiden. Yarmolenko har vært ute med korona, og jeg er ikke sikker på om han er tilbake til denne kampen, mens Antonio har hanglet litt og er usikker for London-laget.

9. plass i serien for Manchester United, men med seier i den utsatte kampen mot Burnley så vil de klatre til 3. plass, så det er ingen krise. De røde djevlene er ustabile om dagen, og hvem vet hvilket United som møter på jobb til enhver tid. På sitt beste er de blant ligaens aller beste lag, på sitt verste er de rett og slett elendige. De fleste skadede spillere er nå friske igjen hos bortelaget, Shaw må muligens stå over nok en kamp, men Telles er en bra erstatter, mens Rashford gikk av med skade mot PSG og er usikker.

Åpen kamp, men det at United har årets viktigste kamp på tirsdag, kombinert med at West Ham er i kanonform, gjør at jeg lander på hjemmeseier. 3.45 er jo fin odds også, og dette blir dagens utvalgte spill.