Jeg skrev dette før samme type tips her om dagen;

«Spurs taper og taper og taper. 16 strake nå, og Greg tok grep i forrige kamp. Zach Collins havnet på benken og Wembanyama ble justert til en «full on starting center», noe som resulterte i en 20-20 poeng/rebound-kamp (den yngtste til å klare det i NBA sin historie).

Med endringen ser jeg for meg mange store rebound-kamper i nær fremtid fra Wembanyama. Fyren er tross alt 224 cm høy, så nevnte endring tror jeg medfører mange rebounds fremover. Cluet her blir at laget klarer å henge med lenge nok. Haha

Linjen for rebounds er for øvrig 10,5 og franskmannen har henholdsvis 11, 12 10 og 20 i sine 4 siste. 20 sist altså med endringen jeg nevnte, og nettopp det er argumentet for spill.»

Linjen var altså 10,5 sist og har nå økt til 11,5, MEN argumentet holdt stand og Wembanyama fulgte opp 20 rebounds med 18 sist. Det er to strake kamper LANGT over linjen det, så her kjører jeg på og prøver igjen. Usikker per nå hvem som spiller for Lakers i back-to-back situasjon, men selv om Lakers har mange supre reboundere i laget, så vil Wembanyama få mange enkle rebounds i sin «nye» rolle.