Coria vinner aldri på gress

Prøver et frekt 3-0 spill på Walton mot Coria. Frumzi har 2.40 på nevnte utfall, mens flere konkurrenter har ned mot 2 i odds. Det medfører det jeg mener er verdi i oddsen til Frumzi.

Coria er en ekte grusspesialist. En spiller som kun har 5 kamper på gress i hele sin karriere og som aldri har vunnet på underlaget. Jeg satt ringside og så storebroren hans i French Open finalen i 2004. Han var ved siden av Hewitt min store favoritt i «gamle» dager, men jeg har liksom aldri fått helt sansen for lillebror Coria.

Han har tatt et enslig sett i to av sine 1.runde kamper i Wimbledon og kan selvsagt gjøre det igjen, men jeg synes Walton er en litt småspennende spiller som bør ha langt mer å fare med på det raske underlaget.

Coria liker tung og treg grus der han får god til på seg. Overgangen til gress og mye lavtsprettende passer ham svært dårlig. Walton har en bedre tilnærming til gress og det raske spillet, MEN for all del. Australieneren har ikke rare grunnlaget fra gress selv og er heller ingen stor spiller. Det er bare det at jeg mener han er mindre dårlig enn Coria på det grønne dekket. Han fikk dessuten 3 seire under beltet på Mallorca nylig (2 kvalik, samt 1.runde).  Jeg håper derfor han er hakket mindre dårlig enn Coria i hvert sett og krangler seg til en 3-0 seier. Holder dog igjen på innsatsen da jeg selvsagt ser at det blir litt synsing.