V4-1 
4 Jailhouse Banker skal normalt sett vinne dette løpet. Kommer han seg til tet er han en sikker vinner. Den eneste som kan svare teten er 3 Cool Canadian, men det er lenge siden han har vist form og han ble trøtt fra lederryggen etter pause sist. Kan nok kjempe om trippelplassene sammen med 6 Polar Rockey og 1 Radieux. 

V4-2 
4 B.J`s Brogård holder fin form og har et godt spor. Har en fin vinnermulighet. Utfordres i første rekke av 5 Logical Cosmic som var god og hentet lengder på oppløpet sist. Hadde vært forbedret i trening før det løpet. Med det løpet i kroppen etter pause er han nok enda bedre i kveld. 9 Piece of Candy vant det løpet sist og er aktuell igjen. 8 Lily Bourbon er fortsatt i form og får Svein Ove Wassberg i sulkyen i kveld. Trolig holder det med de fire hestene, men skal man ha flere så er det vel 6 One Shot Only og 2 Sorella Rick som bør vurderes. 

V4-3
5 Hubert B.G. var bedre enn noen gang sist. Rett og fin i stilen og virket ikke å ha noen problemer med den mye omtalte bakfoten som han har slitt med. Møter bedre hester denne gangen, men skal normalt sett ha mer å gå på. 2 Quick Lunch kommer ut etter pause og står fint til på strek. Gikk 14,7 i høst og er tidlig aktuell i kveld. 7 I Do It My Way er god på sitt beste og 8 She er rask fra start, men de kjemper normalt sett om trippelplasser. 10 Highlander N.L  var god i Holland, men har ikke vist det samme her i Bergen enda. Trenger trolig flere løp nå etter pause. 

V4-4
5 Jeanet Newport er en vinnerhest som igjen har stor vinnermulighet. 3 Vincent har møtt god motstand to ganger etter pause. Enklere motstand nå. 7 Getreadyfortakeoff har veldig fin form. 4 Schönbrunn er rask fra start og får trolig tet eller ryggen til favoritten. Liker seg bedre på sprint.