Vurderer over 21,5 games opp mot over 2,5 sett mellom Krejcikova og Sabalenka. 1,82 på førstnevnte spill-valg, kontra 2,45 for o/2,5 sett.

Jeg tar en råsjans og velger at kampen går til 3 sett.

Krejcikova har jeg tippet på igjen og igjen denne sesongen, senest 2 spill her på siden under US. Hun har klatret fra utenfor topp 100 til topp 10 i rekordfart, og toppet det hele med seier i French Open i juni.

Krejcikova har ennå til gode å avgi sett i de fire første rundene. Det samme gjelder for Sabalenka, og det meste ligger an til en durabelig fight.

Dette kunne like gjerne vært finalen. Sabalenka har en offensiv helt i ytterkant av hva som er forsvarlig, men Krejcikova står ikke veldig mye tilbake i forhold til tempoet på rackethodet. Mens Sabalenka dog kan bli litt hodeløs i satsingen noen ganger, evner Krejcikova hakket mer taktisk klokskap. Begge både server- og returnerer bra, og dette blir garantert avgjort av dagsform.

Spillerne møttes indoor i fjor høst da Sabalenka vant 2-1. Jeg håper på en reprise hva antall sett angår, så får vi håpe på en kanonfight utpå der.

Stigis