• V75-1     Løp:  5      Start:  16:20

     

 

Elitloppshelgen i tv alla kanaler och program    https://www.atg.se/nyheter/200528-elitloppshelgen-i-tv-alla-kanaler-och-program

Oavbruten TV-underhållning under hela Elitloppshelgen
KLOCKAN 11:00 DRAR VI IGÅNG!

Äntligen är det dags att inleda Elitloppshelgen – som vi har längtat! Vi kommer att sända live via facebook under h-e-l-a helgen och ser fram emot att få njuta av denna fantastiska sport och spelhändelse tillsammans med dig.

Passa på att klicka dig in på sändningen på en gång och säg hej, sen råder vi dig att hålla koll på schemat så du inte missar något under helgen ;

Vi hälsar dig varmt välkommen till Elitloppet dygneTRunt!

 


Bane   https://www.solvalla.se

Program  https://www.solvalla.se/travprogram

Program tips    https://i.postimg.cc/1zNWMCq0/vl-180.png

 

Expert tips  https://www.swedishhorseracing.com/newstips  &  https://www.swedishhorseracing.com/

ATG-V75 tips  https://www.atg.se/V75/tips

Expressen ranking   https://i.postimg.cc/5tXsLf3p/exv175.png

 

Hultman analysen   https://www.atg.se/V75/tips/hultmanalysen

Fernlunds analyse   https://www.atg.se/V75/tips/200530-fernlunds-v75-analyser

Bjørnkollen    https://www.gratistravtips.se/v75-tips/bjornkollen

 


NETTAVISEN

 

Når det gjelder lørdagens omgang så finnes det flere klare favoritter, men husk på at flere pleier å kjøre med ambisjoner på denne dagen, og det skal derfor svært lite til før en storfavoritt er i trøbbel. På de flate bongene går vi for to bankere, en sunn og en småfrekk! 4 Double Exposure (V75-1) må ha en stor sjanse i innledningsløpet, og normalt skal det dreie seg om tidlig tet og slutt. 1 Seismic Wave (V75-6) vant sprettlett i årsdebuten, og vi tror MYE på en ny seier på lørdag. Ellers vrimler det med mulige godbiter, og våre fyldige tips finner du litt lengre ned på siden.

 

BANKERE

V75-1 : 4 Double Exposure  Gjorde comeback etter skade sist, og den gjorde det ordentlig sterkt direkte. La inn luftige 07,9 s 800m fra tet, og det ble enkelt. Innvendig ønsker 1 Willow Pride ryggen til favoritten, og dermed ser det ut på forhånd som om det blir gratis tet. Fra tidlig tet på en lynrask bane taper ikke Double Exposure om den leverer i nærheten av sitt beste, og dette er en motivert storfavoritt.

Vår rangering : A : 4 B : 6-2-1-10-8 C : 7-5-9-3

 

V75-6 : 1 Seismic Wave  Jakter stolpe i programmet, og vi er veldig inne på at man lykkes med akkurat det. Avgjorde veldig enkelt i årsdebuten sist, og kom ubrukt til mål da. Er lynrask fra start, og vi blir overrasket om noen greier å hente en lengde på denne flyvemaskinen. Fra tet går den en lav 11-tid, og det straffer normalt sett ikke noen fra utsiden. MÅ BARE PRØVES MED NYDELIGE BETINGELSER!

Vår rangering : A : 1 B : 12-6-3-2 C : 4-9-5-11-10-7-8

 JOKERSYSTEMET

 

V75 på Solvalla travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-1:
Her skal det ikke være snakk om saken, 4 Double Exposure er overlegen sine konkurrenter. Vant dette løpet fra dødens på 1.09.6 for to år siden, i fjor var hun med i Elitloppet. I årsdebuten blåste hun til tet med Copenhagen cup vinneren Heart Of Steel klistret i ryggen, sistnevnte var sjanseløs til slutt etter 1.07.8 siste 800m. Skulle 1 Willow Pride finne på å ta imot favoritten, vinner Kihlström dette fra dødens.

V75-4:
6 Karamell Hill har vært et forvandlingsnummer i Goop regi. Her tror vi Jepson sitter tidlig i tet med Goops andre stallhest 10 Anthara B.I for så å slippe når Björn kommer. Vel i tet med den formen hoppa har nå skal det være snakk om en vinner.

 

Dagens objekter:

V75-2:
8 Don Fanucci Zet blir manges banker denne lørdagen etter sin heroiske innsats i Kongepokalen. Vi tror imidlertid at Kihlström velger et mer defensivt opplegg denne gangen, hingsten fikk tross alt et knalltøft opplegg sist og det venter flere store oppgaver utover i sesongen. 7 Västerbo Pokerface leverte en flott årsdebut uten å bli kjørt i bunnen, er trolig enda bedre denne gangen.

V75-3:
To hester skiller seg ut i denne avdelingen og vi velger å låse løpet på disse. 2 Prosperous var ikke bra i halsen sist, med tanke på det, leverte han en fullt godkjent innsats. Imponerte stort i startene før det, med blant annet seier på Vincennes mot gode hester. Man lever imidlertid farlig hvis man ikke betaler for 6 Very Kronos som har enorm kapasitet. Det kan virke som hingsten begynner å legge fra seg noe av unotene, fungerte fint etter pause i sin siste start.

V75-7:
Årets utgave av Harper Hanover har blitt et flott spilleløp hvor vi tror det kan komme en overraskelse. 4 Atik D.L var knallgod sist etter pause, er matchet mot dette løpet og kommer ut skoløs for første gang. Har ikke vært ute på denne distansen før, men har vunnet alle tre forsøk over 2600 meter på imponerende vis. 12 Gareth Boko er merkelig bortglemt denne gangen. Har vokst inn i svensk gulldivisjon og hevdet seg fint der denne våren. Har heller ikke forsøkt distansen tidligere, men med flere gode innsatser over 2.600 meter tror vi ikke det skal bli noe problem. I skrivende stund er disse to hestene til sammen markert på 8% av innsatsene!

https://www.jokersystemet.no

 


STALLSKRIKET

 

V75 Solvalla: Bankerne vinner fra tet!?

Det är flera starka, och stora, favoriter i lördagens omgång. Vi försöker ge omgången chansen och spelar med Very Kronos och Seismic Wave som spikar. Båda har spetschans och Very kan vinna från utsidan om han får svar. Vi dubblar Double Exposure i inledningen med Tessy d’Ete ifall Double får svar av Willow Pride, vi har verkligen jobbat för att få klarhet i den frågan. Armour As blir det drag på och visst har han bra chans men han han har fler andraplatser än segrar så här långt och när det gäller Moni Viking i Harpers måste han han hjälp på vägen för ……

https://stallskriket.no/artikler/930    Dagens Spel

 


Mafiabanker i panelet

 

8 Don Fanucci Zet  V75-2 – navngitt etter en mafiaboss fra Gudfaren-trilogien – bankerspilles av fire av fem i tipspanelet «Fem tippas V75». Jerry Riordan bankerspiller dessuten en hest fra egen stall.

 

5TIPPAR  V75     Her laster du ned Fem tippar V75. 

 

 


KENNETH HAUGSTAD

Duo som ikke taper?

– Hestene er meget gode, de har solide muligheter, jeg har vondt for å se at duoen går på en smell.

 

Dagens bankere
Double Exposure (V75-1)
– Hun tok teten på to steg i Kalmar og lenset unna til stor seier mot slutten. Formkurven peker rett til himmels. Lørdagens sprint fikses, distansen er helt rett, en klar bankerkandidat.

 

Don Fanucci Zet (V75-2)
– Førsterunden i Kungepokalfinalen gikk etter 1.10, Don Fanucci Zet ledet nesten til mål. På lørdag krysser han konkurrentene med det samme og holder koken til mål er passert? En ny mulig banker.

 

Dagens outsider
Prosperous (V75-3)
– Til tross for en tidlig og tøff forsering holdt hesten glimrende i stayerløpet på Åby forleden. Spormessig kan det ikke bli bedre, hesten har nok en tid på 11-tallet over lørdagens mellomdistanse i kroppen. Se opp.

 

V75-1
– Hun kunne til og med vært med i søndagens Elitlopp? Men, trener Daniel Redèn har valgt ut Stoeliten som oppgave. Double Exposure er ultrakvikk i starten, feier til tet, og leder inn til seier. Banker.

 

V75-2
– Ny hest fra Redèn. Oppkomlingen 8 Don Fanucci Zet er en av Sveriges beste fireåringer i år. Om noe trekker ned er det spor åtte bak bilen. Men, startfarten er stor, trolig krysser han konkurrentene med det samme og inntar føringen i løpet av noen sekunder. Jeg holder hesten høyt og tør anbefale et bankerspill.

 

V75-3
– Et kjempebra oppgjør, flere kan vinne. 6 Very Kronos settes først, han viste storform sist og avgjorde til en lettvinn seier til tross for en tung posisjon underveis. Hvor havner han nå? På innsiden er flere på jakt etter føringen, det blir langt fra et dekket bord. 1 Island Life og 2 Bosperous må nevnes tidlig, begge ligger an til å få gode posisjoner fram til hardkjøret tar til i sisterunden. 3 Coogan har styrken som må til. 5 Man at Work ligger an til å bli bortglemt, men han kan mye. Og formen er bedre enn det resultatene vil ha det til. 11 Vincero Gar sies å trene meget forbedret, se opp. Ei heller 4 Wild Love må glemmes. Sluttspurten til seier i svensk V75 nest sist var av det solide slaget.

 

V75-4
– Etter flere toppløp blir 6 Karamel Hill fortjent favoritt. Hun treffer på bedre konkurrenter enn før, men med litt flaks på veien venter en plass helt i toppen. Jeg velger mange garderinger. 8 Sharp Dream er kraftig på gang, er sterk og herdet. 14 Indras Secret har mer styrke enn noen av de andre. Ellers roper jeg ut et varsku for 1 Gorgeous L.A.. I vinter gikk løpene på isbane, hun har fått en gjennomkjøring nå og trakk det beste sporet på strek. Tidsmessig er jeg sikker på at hoppa kan langt ned mot 1.13.0.

 

V75-5
– Uansett hvordan løpet leses, kun to hester står opp som aktuelle; 5 Amour As tapte knepent for Equire D. sist og viste klasse. 6 Van Gogh Z.S. har enormt potensial, er i form, tåler en tøff forsering og pleier å holde koken til langt over målstreken.

 

V75-6
– Jeg satt bak 6 Vikens High Yield med Concrete Dee sist i Gävle, hvilken traver! Han kom til mål uten  nærmest å trekke pusten. Bak favoritten finnes to skarpe konkurrenter som bør betales for. 1 Seismic Wave innledet sesongen med en solid seier, trener Nurmos varsler realt. Det er ikke for umulig at hesten leder rundt om. 2 Giant Shadow vinner ofte, er satt opp for et toppløp, og har en god posisjon i starten. Han er verd oppmerksomhet.

 

V75-7
– Tja, Harper Hanovers Lopp ser litt kultent ut på forhånd. men er det ikke slik at hestene på lengste tillegget avgjør til slutt? Norske 15 Moni Viking kommer fra en voldsom prestasjon på Åby, er behandlet i etterkant, og satt opp til en ny storveis innsats. 13 Ble du Gers, Frode Hamre har tatt over regien, fløy fram til seier i København forleden. Hesten var skakk og