Etter to herlige dager med topp travsport, er det klart for internasjonal V75 på Jarlsberg søndag. Eliteløpet Ulf Thoresen Grand International er den største sportslige attraksjonen, men ellers holder de øvrige V75-løpene også et meget bra nivå. Førstepremien i Ulf Thoresen Grand International er redusert til 250 000 kr og det har dessverre ført til at kun Zarenne Fas tar turen fra Sverige. I V75-spillet bruker jeg kun en banker og den kommer ut i V75-2.

Perfekte forutsetninger
Det handler om 1 L.A.’s Magic Moment som står perfekt til i førstespor og sprint er garantert ikke noe minus for denne. Har levert to sterke løp på rad nå og sittet i tet begge gangene. Ble tatt ned av en da meget formsterk Gretzky B.R. nest sist og klarte ikke å svare gode Gianluca B.R. siste 50 metrene på Jarlsberg i sin siste start etter hardt kjør underveis. Har vist seg meget kvikk i vei og møter klart overkommelig selskap søndag. Jeg tror Tom Erik Solberg og 1 L.A.’s Magic Moment leder fra start til mål i V75-2 og bruker denne som min V75-banker.
Rangering V75-2/V4-4: A: 1 B: 4-3-5-11 C: 10-2-9-7-6-12-8

 

STALLSKRIKET

V75 Jarlsberg: UTM og strålende sport

Ulf Thoresen Grand International står som vanlig på programmet på Jarlsberg-søndagen. Tross alt i disse tider har feltet blitt riktig så fint og ikke minst veldig åpent! Vi ser omtrent hele feltet med vinnersjanse

Tips og rangering – Jarlsberg Grand Prix finale

Finaleløpet av Jarlsberg Grand Prix går som V4-3. Her følger våre vurderinger etter de to kvalifiseringene.

Startsiden:
Ingen henter lengden på Thai Eros. Må vel prøves foran igjen så lenge lampa lyser? Vi tror Golden Dream M.E. kommer frem i dødens og lager farten.

Tips:
Vi er fortsatt med bankertro på Ivan BR. Vant med krutt spart i kvalet. Men det er en kvartett bak som kan utfordre dersom det skulle bli dødens og for tøft tempo på tetduoen.

https://stallskriket.no/artikler/950

 


JOKERSYSTEMET

Dagens banker:

V75-2:
Vår alenestrek for dagen er av det litt friske slaget. Selv fra bakspor på sprint lanserer vi 10 Thai Explosive som alenestrek. Vi tror Indiana Fortuna overflyr L.A`s Magic Moment fra start og da blir det sjanseartet for favoritten. Det lukter knallhardt tempo i front og da tror vi den Kim Pedersen trente 5-åringen runder samtlige tilslutt.

Dagens objekter:

V75-1:
Her er ikke spillerne våkne etter vår mening. 9 Royal Baby er sålangt kun et 6. valg markert på 3,9% av innsatsene. Hoppa galopperte fra start etter pause nest sist men kom veldig bra tilbake. Sist avsluttet hun fint til seier og viste at formen er på plass. Møter bedre hester her men hun trives på lang distanse. Tom Erik Solberg kjører i en voldsom flyt om dagen og vi tror han starter med seier i V75-innledningen. Vi setter henne først på vår rank.

V75-7:
4 Evil Enok ME kom ut etter nesten to års pause og gikk direkte ut i OGP fra spor åtte. En utrolig bra trenerprestasjon å ha hesten så godt forbedredt for hesten gjorde et toppløp direkte. Han har helt sikkert gått ytterligere frem med det løpet i kroppen. Hesten er startrask og har en mye bedre utgangsposisjon i dag. Rask fra start og skaffer seg en god posisjon direkte og tåler å gjøre endel selv underveis. Også han er et 6. valg markert på 3,9%, men vi blir ikke overrasket om Noralf P. Brækken står på seremoniplass etter løpet.

https://www.jokersystemet.no/

 


TOTOPRO

BANKERE

V75-3 2-M.S. Triple J. (US) tror vi kommer tidlig foran her, og da skal sjansen for seier være god. Slik vi ser det beste bankeralternativ i en meget utfordrende V75-omgang.
V75-7 2-Ble du Gers* (FR) vant OGP etter et oppsydd løp, og bør ha god mulighet til å kunne gjenta her fra bra spor. Mulig banker.

 

OBJEKTER

V75-1 12-Gogo Hall står ikke stort, om noe tilbake for stallkamerat 8-Marvellous Tooma, men kan synes å bli betydelig mindre spilt. Kan gi fin verdi.
9-Royal Baby har funnet formen, og da takler hun denne distansen også. Aktuell om man garderer litt.

 

V75-2 3-Positano vant sist, har formen på plass og står i bra spor. Vi tror ikke på tet her, men skulle de to mest betrodde dundre i vei lenge, kan muligheten by seg for de andre. Positano er en av dem og det til fin verdi.
6-Scot Ganymede (S) er en bra sprinter, men møter noen bra her. Trippel trolig maks.

 

V75-3 8-Max Brady har tapt sportrekningen, men i et såpass lite felt behøver det ikke nødvendigvis bli avgjørende. Skal på om favoritten garderes.
4-Always On Time er kjapp ut og på stigende form. I alle fall aktuell blant de tre, og eventuelt en gardering.

 

V75-4 4-Ask Major holder fin form og vinner snart løp igjen. Møter mange gode her, men er aktuell og en relativt tidlig gardering.
13-Tangen Braute holder formen og duger om det klaffer. Gardering i åpent løp.

 

V75-5 2-I Am The Tiger står i fint spor og er minst spilt av de mest aktuelle slik vi ser det. Dermed verdispill.
3-Faust Boko (S) er litt variabel for tiden, men kan være aktuell her fra bra spor. Gardering.

 

V75-6 1-Hands Down (DE) har form, men risikerer å bli overfløyet. Løser det seg er han aktuell. Spilles.
2-Smiley (US) er på stigende form og får gode rapporter. Kan fort være tethest og da blir det virkelig spennende. Bør på.

 

V75-7 1-Madelen L.T.C. er kjapp nok til å forsvare sporet. Synes å bli undervurdert både i Norge og Sverige. På ved gardering.
4-Evil Enok M.E. var sensasjonellt god etter langt opphold i OGP. Har han gått fram med det løpet så…

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?link=tips-link-75

DAGENS V75-SYSTEM
Avd Systemstamme Utgang Reduksjoner
1 8, 12, 15, 9, 13, 5 8 Følgende reduksjoner

benyttes i systemet:

  • 2 – 7 Like startnummer
  • 3 – 7 Rangeringer på rad
  • 14 – 24 Sum rangering (poeng)

Systemet kan benytte blokker og

kategori på reduksjoner, du vil

se dette når du åpner systemet

ved å klikke på «Spill her»

2 1, 5, 4, 10, 3, 11
3 2  M.S. Triple J. (US)
4 8, 14, 15, 4, 9, 5, 11, 13, 12, 6
5 2, 5, 6, 10, 3
6 6, 1, 5, 2, 10
7 2, 1, 5, 7, 4, 3 2
2440.50 (27000,-) 1-7 rette

 

 

BÄSTA SPIKARNA

V75-1: 8 Marvellous Tooma

Har tävlar på svensk mark större delen av året och gjort flera vassa insatser mot bra motstånd. Har gått bra på lång distans och det ser ut som en fin uppgift på förhand.

V75-6: 10 Orlando Classic

Ska ha gått framåt med det förra loppet i kroppen och det känns som att första årssegern ligger inom räckhåll.

SKRÄLLBUDEN

V75-3: 5 Kicking Classic

Har gjort två fina lopp från bakspår på slutet. Möter några bra, men med klaff är jag inte främmande för att han kan slå till.

V75-4: 4 Ask Major

Positionerna kommer nog att bli viktiga i ett jämt kallblodslopp. Och Ask Major borde kunna få en fin resa.

TÄNK PÅ ATT …

V75-4: 9 Alma Prins

Tillhör de bättre i loppet. Men stod på lika start med tipsettan senast och har nu tillägg och risk för att bli fast. Kan bli trubbel…

V75-5: 5 Thankful

Har en trist programrad men har varit ute mot bra hästar i Sverige och är farlig att nonchalera i det här gänget.

SÖNDAG PÅ JARLSBERG MED FREDRIK EDHOLM

 

BÄSTA SPIKARNA

V75-1: 8 Marvellous Tooma

Har