Hamres 3-årskanon strøket

Det som var favoritten i V75-7 er nå strøket.

Magic Talisman imponerte stort i sin siste start. Han kommer ikke til start i V75-7 på Jarlsberg i dag.

Han er forkjølet, sier Frode Hamre til TGN.

HER ER STRYKNINGENE

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
2 V5A-2 6 Jerkeld Frøya
6 V75-4, V4-1 11 Diablo Simoni (DE)
9 V75-7, V4-4, DD-2 12 Magic Talisman

Ingen rapporterte kjøreendringer

 

BANE

http://www.jarlsberg-travbane.no

 

Program   http://www.jarlsberg-travbane.no/Jarlsberg/Baneprogram/2019/Jarlsberglør.pdf

Her kan du laste ned programmet i pdf-format.

Jarlsberg lørdag 4 juli   

Jarlsberg søndag 5 juli

 


NETTAVISEN

Helgrønt på Odd Herakles i lørdagens V75 på Jarlsberg.

Odd Herakles blir den ene av våre to bankere i lørdagens flotte V75-omgang på Jarlsberg.

Har aldri vært bedre
I en alder av 10 år har Odd Herakles funnet enda et nytt gir. Og imponert enormt hver gang på slutten. Sju starter i 2020 har gitt sju seire og i de siste løpene har Romtveit-hesten vært rett og slett outstanding. 18.4 fra dødens på OGP-søndagen og knusenden overlegen i svensk V75 sist. Møter den vante Hamre-trioen lørdag og jeg kan ikke spekulere mot. 5 Odd Herakles blir den ene av mine to V75-bankere lørdag og bankerspilles også i V4-spillet.
Rangering V75-5/V4-2: A: 5 B: 3 C: 1-2-4-6

Kun galopp imot
Min andre V75-banker kommer ut i V75-2/V5-4 som er Thor Tholfsens minneløp. Dette løpet er for stallansatte og et gjevt løp å vinne. 6 Strong Pepper har sett lysende ut på slutten og lekt med gode hester som Jackson Avery og Admiral Knick. Åpnet som en vind bak bilen nest sist og uten galopp ligner dette en klink vinner. Stødige Adrian Solberg Akselsen får gleden av å kuske fireåringen. Jeg tror på seier og bruker 6 Strong Pepper som min andre V75-banker.
Rangering V75-2/V5-4: A: 9-3 C: 8-2-4-7-5-1


JOKERSYSTEMET

V75 på Jarlsberg travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

Dagens bankere:

V75-5:
5 Odd Herakles er i en egen divisjon om dagen, denne gangen skal det gjøres et alvorlig forsøk på å ta verdensrekorden. Alt annet enn tet fra start til mål vil være en gedigen overraskelse

V75-6:
1 Another Creation har utviklet seg enormt i vinter og står nå frem som en av våre aller beste hopper her til lands. Er hyperrask fra start og vi mener det er sjanseløst at noen skal hente en lengde på hoppa. Vel i tet skal dette være snakk om en sikker vinner!

Dagens objekter:

V75-1:
De fleste velger å gardere disse hoppeløpene bredt, denne gangen går vi for den rimelige varianten og låser løpet på to hester. Polletten har virkelig ramlet ned for 14 Lykkje May som har imponert i de siste startene. Sprintdistanse denne gangen er ingen fordel, men klaffer det med løpsopplegget kan hun rekke frem også denne gangen. Ei hoppe som har fordel av sprintdistansen er 2 Tenk Nå Dina skulle hun komme seg tidlig til tet, kan det holde helt inn denne gangen. Hun går en lav 1.24 på den raske Jarlsberg banen.

V75-3:
10 Helten var nære galoppen på oppløpet sist og seieren røyk. Til denne starten gjøres det noen balanseendringer og hingsten kjemper i toppen igjen, kapasiteten er stor. 7 Nårje var knallgod på Momarken sist, støter på enda hardere konkurranse denne gangen, fjerdesporet er også et usikkerhetsmoment.

V75-7:
6 Wishmaster innehar stor kapasitet, men er ikke noe sikkert kort, skulle han løse i trav fra start kan han være tethesten. 4 Gliding Sun leverte en fin innsats sist og tapte bare for en opplagt Key To Happen, fra en fin utgangsposisjon kjemper han i toppen igjen.

https://www.jokersystemet.no

 


STALLSKRIKET

JARLSBERG 2020/07/04

MEST SPILLBAR AV DE KLARE

Det er virkelig tre bunnsolide favoritter som kommer til start i denne V75-omgangen på Jarlsberg. Odd Herakles og Another Creation er opplest og vedtatt, mens den tredje går det an å spekulere i mot. I hvert fall på større bonger og system. Vi velger en av de førstnevnte som tipsbrevbanker og er faktisk litt OVERRASKET hvor spillbar hesten er.

Det mangler ikke på skrellobjekter heller, og det gjør omgangen særdeles interessant i våre øyne. Fra Geilo kommer det ei meget kapabel hoppe som får Geilo-kusk i vogna også. Her kan det bli tet fra start til mål for dypvannsfisken på 2 % av innsatsene!

 

Banker

1 Another Creation (V75-6)

 

Kusk: Kristian Malmin

Vinnersjanse: 80.00%

Overodds: 34.68%

 

Outsider

1 Writing Queen (V75-4)

 

Kusk: Maren Øyo

Vinnersjanse: 8.00%

Overodds: 185.71%

 

FROM BERGEN WITH SKRELL

V75-1 Rano Hilda har gått mange bra løp i Bergen mot kvalifisert motstand som Art Miklagard og Todin blant andre. Står veldig forlokkende til her i førstespor med dyktige Bjørn Steine. Alt for lite spilt tidlig lørdag.

Vinnersjanse: 10.00%
Prosent av innsatsfordeling: 3.20%
Prosentvis overodds: 212.5%

Tetkampen

Litt åpen startside. Rano HildaLome Perla og Gaupen Nina er alle bra ut. Vi holder en knapp på Lome Perla. Gaupen Nina er nok raskere, men sjansen for å reise i vill galopp er stor.


SKRELLBUD FRA GEILO

V75-4 Writing Queen kan være en real luring. Hun gikk bra i kulissene sist etter noe kål på veien. Vi glemmer ikke seiersløpet øverst i raden. Forsvarte sporet da, ble stri og dro voldsomt unna i 1.12/1.13-fart. Vant allikevel helenkelt foran nettopp Mega Classic på 14,2am. Står spennende til her. Kjører Maren Øyo i trav fra start og rundt den første svingen er det slett ikke umulig. Kun 1,5 % i spillet når disse linjer skrives tirsdag.

Vinnersjanse: 8.00%
Prosent av innsatsfordeling: 2.80%
Prosentvis overodds: 185.71%

Tetkampen

Writing Queen kan forsvare sporet, hvis hun løser som femte sist og ikke reiser i galopp. Det er dog 50/50. Norah AsCarmen Division og World Peace løser bra utenfra. Forsvinner Writing Queen i galopp tror vi Eirik Høitomt kjører til direkte og overtar tidlig med World Peace.


VÅR KLARE FAVORITT!

V75-4 World Peace får et noenlunde klart tips her. Hun har vært veldig bra i de to startene hun har gått i år. Avsluttet enormt fra jumboplass til annen bak Starstrucked på Jarlsberg nest sist. Satt tidlig i tet på Momarken sist og pliktvant. Står langt ute, men kan kanskje komme tidlig foran igjen. Da er mye gjort. Kan dog vinne fra flere posisjoner.

Vinnersjanse: 30.00%
Prosent av innsatsfordeling: 13.60%
Prosentvis overodds: 120.59%

Tetkampen

Writing Queen kan forsvare sporet, hvis hun løser som femte sist og ikke reiser i galopp. Det er dog 50/50. Norah AsCarmen Division og World Peace løser bra utenfra. Forsvinner Writing Queen i galopp tror vi Eirik Høitomt kjører til direkte og overtar tidlig med World Peace.


EN AV FLERE SOLEKLARE!

V75-6 Another Creation taper normalt ikke dette, slik sporene ble etter forsøkene. Kristian Malmin kjørte fort for å få velge først, og det ble dønn riktig. Fra spor to med Lucky Queen Soa på innsiden er vi slett ikke sikre på om det hadde blitt seier, men med disse sporene føler vi oss ganske trygge. Another Creation har sett helt rå ut i år. Hun var strålende i samløp med flere av de beste gutta i årsdebuten. Gangen etter var hun strålende toer bak Madelen LTC, mens hun vant tilsynelatende ukjørt i kvalet på 11,3ak. Er veldig rask fra start og lar seg normalt ikke hente en lengde på. Selv om både Lucky Queen Soa og Lady Ann virkelig så bra ut i sine forsøk også, kan vi ikke gardere Another Creation. Klar banker!

Vinnersjanse: 80.00%
Prosent av innsatsfordeling: 59.40%
Prosentvis overodds: 34.68%

Tetkampen

Another Creation forsvarer normalt sporet enkelt, mens Lucky Queen Soa og Lady Ann kjører om lederryggen. Trolig vil det gå fort de første 2-300 meterne, og da er det nok satt.


JOKER FRA SPOR SJU

V75-7 Icarus B.R. huket hjul og feilet seg vekk sist. Satt fast mot veldig gode hester gangen før. Er god fra start, men trolig avhengig av at Wishmaster spretter for å få tet.

Vinnersjanse: 13.00%
Prosent av innsatsfordeling: 5.00%
Prosentvis overodds: 160%

Tetkampen

Welcome Malcolm, Pallaton, WishmasterIcarus B.R. og Master Joshua er alle bra ut. Vi tror Pallaton henter lengde på Welcome Malcolm. Han slipper vel, og da blir det en feilfri Wishmaster som fort sitter i tet. Skulle han feile, tror vi det blir Icarus BR som ender opp i front.