Gigajackpot med 18 millioner ekstra i V75

Bankeren blir neppe servert av veldig mange andre! Storfavoritt blir overspilt – den finnes ikke på vår bong! Flere lekre objekter! Fyldig V75-tekst til samtlige løp! Se løpene gratis! Du blir vel med oss i jakten på jackpotcashen lørdag?
En riktig PANGOMGANG venter i V75-spillet, og det er altså JACKPOT med svimlende 18 millioner ekstra i sjuerpotten! Løpene går på Färjestad, og det betyr at vi har en internasjonal superomgang å se frem mot. Vi var lenge i tenkeboksen på hvem vi skulle banke, og endte tilslutt opp med å spekulere mot dagens tyngste favoritter. 6 Milord (V75-6) er hesten vi skal spille banker, og vi håper at den steger seg tidlig til tet. Da skal nemlig det løpet være over… Ellers kapper vi favoritten i finalen, og byr på MYE snadder, så her er det bare å lese teksten nøye :

 

V75-6 : 6 Milord  Har en smellfin oppgave foran seg her, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Har løst helt OK fra dårlige spor i volten tidligere, men fra dette sporet løser den normalt MYE bedre. Jepson er dessuten rå på å prikke starten, og vi tror på tidlig tet. Avgjorde relativt enkelt sist etter en avslutning i 12-fart, og det var krefter igjen. Husk også på at den tredje sist enkelt plukket ned 8 Orlando Classic fra dødens. Lar seg rett og slett ikke stoppe? Vi tror hardt!

Vår rangering : A : 6 B : 9-8-3-2 C : 5-4-1-11-12-10-7

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens bankere:

V75-1:
Nå tror vi endelig det skal lykkes for 8 Man At Work i V75! Vallaken har levert knallsterke prestasjoner i lang tid uten å få full uttelling. Møter enklere motstand denne gangen, vi tror han slår denne gjengen fra dødens, dagens første banker.

V75-3:
2 Sir Ratzeputz kom tilbake etter skadeavbrekk sist og det lyste form av Nurmos traveren. Dro opp angrepene i 3. spor en drøy runde igjen, parkerte konkurrentene etter 1.10 siste 1000m. Er trolig ikke noe dårligere denne gangen, etter vår mening har han desidert størst vinnersjanse av samtlige startende denne jackpot omgangen!

 

Dagens objekter:

V75-2:
8 Green Mamba har imponert stort i ny regi og vunnet 3 av 5 starter for sin nye trener, møter imidlertid noen gode hopper og vi velger å gardere. 1 Frozen Queen står innbydende til på strek og vi ser ikke bort fra at Kontio forsøker å kjøre seg til tet før den store favoritten kommer, det blir stor kryssforskjell på disse og hoppa er veldig spillbar.

V75-4:
Her blir det trolig 1 Osen Prinsessa i tet fra start til mål. Den usikre hoppa har stor fordel av å stå alene på strek. Vi setter 13 Grislefaksen G.L nærmest, hingsten søker mer fremover når kusken kan ha med pisken. Han har 5 seiere på 12 forsøk i Sverige og må sees som en seriøs utfordrer.

V75-5:
Vi syntes to hester skiller seg klart ut i dette løpet. 4 King Of Everything imponerte etter en knalltøff åpning sist. Kan muligens få overta teten, da blir han ikke enkel å slå, har gått i tet 3 ganger og vunnet alle. Samme statistikk kan 3 L.L Royal vise til, han blir hovedutfordrer.

V75-6:
3 Betting Rebel er flink på voltestart og var god i sin siste start, har i tillegg stor fordel av å igjen kunne gå skoløs, vår klare tipsener. 6 Milord har imponert i flere strake seiere, møter tøffere motstand denne gangen.

V75-7:
Vel vitende om at 5 Il Duce Boko møter hardere motstand denne gangen, havner han først på vår tipslinje. Vi tror en offensiv Marc Elias har siktet innstilt på tet, fra den posisjonen har han vunnet 5 av 6 ganger, kusken er ubeseiret på 4 forsøk med hingsten. Løpets store outsider er 1 Massive Speed som ikke ser ut til å bli veldig hardt betrodd. Liker seg veldig godt i Sverige hvor han har vunnet 3 av 5 forsøk!

https://www.jokersystemet.no