BANE

Stor sport og Gulljackpot!

Skrevet av André Ringelien,  21.02.2020

En innholdsrik lørdag med årets første storløpsdag, Gulljackpot og kåring av de beste hestene og aktive i Oslo og Akershus Travforbund fra 2019!

Spillemessig er det flere klare favoritter i V75 spillet, men også et par utfordrende løp hvor man trenger bred gardering.

 

Dagens bankere:
V75-2: 6 Voje Piril
Kan ventes ytterligere forbedret med løp i kroppen. Startrask som han er tror vi ekvipasjen sitter tidlig i tet og leder til mål er passert. Er dog ikke avhengig av tet for å vinne og vi mener dette er lørdagens sikreste V75 banker!

 

V75-6: 2 Marvelous Tooma
Er en veldig god 4-åring som viste i fjor at han ikke har noen problemer med distansen. Formen er også veldig god og vi tror ekvipasjen tar en ny seier mot konkurrenter han normalt er bedre enn!

 

Dagens lås:
V75-4: 9 Hands Down og 6 Brage Hindø
Er de to beste hestene i feltet. Vi setter Hands Down knepent foran Brage Hindø fordi sistnevnte ikke fungerte 100% aksjonsmessig nedover oppløpet sist. Uansett skal dette være en god lås!

 

Dagens luringer:
V75-1: 4 Gone Dancing
Er en flott 4-åring som kommer til å bli bedre og bedre for hver start. Kommer ekvipasjen seg bare feilfritt avgårde fra start, så har Brinck-traveren styrken til å avgjøre Johan Widdings minneløp til sin fordel!

 

V75-5: 6 Harmke Schermer
Begynner det å løsne for nå. Kapasitetsmessig dreier det seg om en traver som kan klarte gjennom grunnlagene, dersom hun fungerer optimalt.

 

V75-7: 3 Best Ruggen
Får sin ilddåp her. Han har både fart og styrke til å kjempe om seieren. Med Dag Sveinung Dalen i sulkyen, drømmer vi om et ryggløp i det lengste og med fritt frem ut i oppløp tror vi på en plassering helt i toppen!

Løp:1  Sjansevurdering: 7 – 4 – 5 outs: 3

Løp:2  Sjansevurdering: 4 – 12 – 8 outs: 9

Løp:3  Sjansevurdering: 2 – 8 – 4 outs: 7

Løp:4  Sjansevurdering: 6 – 4 – 7 outs: 9

Løp:5  Sjansevurdering: 8 – 2 – 1 outs: 9

 

Løp:6  Sjansevurdering: 6 – 9 – 5 outs: 2

Løp:7  Sjansevurdering: 5 – 2 – 3 outs: 6

Løp:8  Sjansevurdering: 1 – 5 – 8 outs: 7

Løp:9  Sjansevurdering: 5 – 8 – 12 outs: 9

 

Det er en strålende V75-omgang som venter på Bjerke lørdag. Lars Laumbs løp, Johan Widdings minneløp og Sigvart Petersens minneløp er de sportslige godbitene. Omgangen krydres med GULLJACKPOT. Når spillet stenger, DOBLER Rikstoto sjuerpotten. Du kan vinne hele 17 millioner. Ergo er både de spillemessige og sportslige forutsetningene helt perfekte. Jeg finner min hovedbanker i V75-omgangens mest prestisjefylte løp, Lars Laumbs løp i V75-3.

Fantastisk utvikling i fjor
Det handler om Frode Hamre-trente 8 Roli Eld i V75-3. I en alder av ni år etablerte Lome Elden-sønnen seg som en av våre beste kaldblodshester. Roli Eld vant riktignok ikke mer enn fire løp, men i pengevei ble det over millionen innkjørt.Totalt ble det også sju andreplasser og da skal man huske på at de fleste gangene støtte på unntakshesten Odd Herakles. Den er ikke med i lørdagens løp og selv om det er årsdebut, kan du være helt sikker på at hesten er matchet for lørdagens oppgave. Tok tre av sine fire seire fra tillegg og samtlige seire kom på mellomdistanse. 2600 meter er ikke noe problem og jeg spekulerer ikke.

8 Roli Eld blir min hovedbanker i lørdagens V75 og bankerspilles også i V5-spillet.
Rangering V75-3/V5-5: A: 8 B: 9-1-6 C: 3-10-5-4-7-2

Øverdal-brødrene matcher mot Derby
Øverdal-brødrene i Drangedal har presentert topphester i årevis og fireårige 6 Voje Piril er siste skudd på stammen. Dessverre for kretsen rundt hesten ble det ikke noe Kriterium, men hesten har altså vunnet seks av sju løp i karrieren. Årsdebuterte med en flott V75-seier på Forus for 14 dager siden og er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen. Har en flott oppgave foran seg i V75-2 på Bjerke lørdag og på de tre minste V75-forslagene, står 6 Voje Piril alene.

 

På det største V75-forslaget vil jeg dog ha med jevnaldrende 9 Fantomet. Jeg tror ikke denne står tilbake for Voje Piril på kapasitet, han er kanskje minst like bra. Men sliter med å legge seg til. Kom strålende tilbake til femte etter galopp i Voje Pirils seiersløp på Forus for 14 dager siden. Det klare motbudet til den store favoritten.
V75-2/V5-4: A: 6 B: 9 C: 8-10-4-12-3-7-11-5-13-1-2