BANE

Frøyu Petter fra start til mål!

Skrevet av André Ringelien,    http://www.bjerke.no

 

OGP helgen går dessverre uten publikum tilstede, men man kan følge løpene hjemmefra og det er masse å glede seg til både sportslig og spillemessig. Lørdagens V75 omgang krydres med Gulljackpot og med mange vinnerkandidater i hvert løp. Vi endte til slutt opp med Frøyu Petter som vår V75 banker!

 

Dagens banker:

V75-7: 7 Frøyu Petter
Gikk et veldig bra løp i årsdebuten og satt fast med vinnerkrefter spart over mål. Denne gang tror vi Geir Vegard Gundersen velger å kjøre i tet og med løpet fra sist i kroppen, skal det dreie seg om en solid vinnermulighet!

 

Dagens luringer:

V75-2: 2 Ixelle Bolets
Er svært speedig og står spennende til. Dersom Tjomsland-traveren får smyge med i det lengste, ser vi ikke bort ifra at ekvipasjen speeder inn til seier!

 

V75-3: 2 Mellem Tyr
Har gått to solide løp i år og vant med krefter spart i V75 på Bergen sist. Før årsdebuten hadde treneren kjørt 1.25 meter alene med han i trening og det forteller oss at 4-åringen skal tas på alvor!

 

V75-5: 11 Tangen Elvira
Er og blir en outsider. Holder hun seg til trav hele veien, spør hun ingen om seieren!

 

V75-6: 2 Ilenna Bonanza
Står perfekt til og er sikret et fint løpsopplegg. Kan vinne fra tet eller med ryggløp og åpning til slutt!

 

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

SPILL VÅRE V75 FORSLAG HER

LAST NED LØRDAGENS BANEPROGRAM HER

LAST NED SØNDAGENS BANEPROGRAM HER

============================================================

DMP tips

 


 

 

Bjerke Travbane 13.06.2020 (V75)

Bane: Bjerke Travbane
Løpsdag: 13.06.2020
Tips av: Frode Gjesdal
Spilltype: V75
Kommentar: V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Utrolig gode spilleløp i lørdagens Gulljackpot-omgang. Selma’s Revenue og Jackson Avery blir mine holdepunkter.
Dagens banker:  

6 SELMA’S REVENUE (V75-4) har hatt siktet innstilt på dette løpet i lang tid. Har overbevist i seiersløpene, selv om løpet sist var av den enkle sorten. Jeg forventer uansett at han er meget godt forberedt, og vi må ikke glemme at denne hesten overbeviste stort i flere av seiersløpene, blant annet da han gikk sisterunden i dødens mot Eldorado Gracieux og likevel vant. God vinnersjanse igjen.

4 JACKSON AVERY (V75-6) hadde ingen sjanse mot Strong Pepper sist, men slik sporene er trukket nå taler mye for at rekkefølgen de to imellom snus denne gang. Jackson Avery kan åpne raskt, og om han bare får teten fra raske Ilenna Bonanza skal det være snakk om en ok sjanse. Kommer ikke til dekket bord, men omgangen er såpass åpen at jeg føler at man trenger to bankere på bonger av middels størrelse.

Dagens outsider:  

6 VOJE PIRIL (V75-2) sto 20 meter bak Mellem Tyr sist, og følelsen var at han fortsatt var en faktor i seierskampen da han galopperte i siste sving. Nå har Øverdal-traveren et fint løp på papiret. Jeg synes det er snakk om en tidlig strek på kupongen.

 

Stort forslag
1. avd 1-3-122. avd 3-43. avd 2-4-6-10-114. avd 6  SELMA’S REVENUE5. avd 3-5-6-7-8-11-13

6. avd 4  JACKSON AVERY

7. avd 4-7-8-11

Pris: 420,00 kroner *

 

 

 


FRODE GJESDAl

 

V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Utrolig gode spilleløp i lørdagens Gulljackpot-omgang. Selma’s Revenue og Jackson Avery blir mine holdepunkter.

Dagens banker

6 SELMA’S REVENUE (V75-4) har hatt siktet innstilt på dette løpet i lang tid. Har overbevist i seiersløpene, selv om løpet sist var av den enkle sorten. Jeg forventer uansett at han er meget godt forberedt, og vi må ikke glemme at denne hesten overbeviste stort i flere av seiersløpene, blant annet da han gikk sisterunden i dødens mot Eldorado Gracieux og likevel vant. God vinnersjanse igjen.


4 JACKSON AVERY (V75-6)
 hadde ingen sjanse mot Strong Pepper sist, men slik sporene er trukket nå taler mye for at rekkefølgen de to imellom snus denne gang. Jackson Avery kan åpne raskt, og om han bare får teten fra raske Ilenna Bonanza skal det være snakk om en ok sjanse. Kommer ikke til dekket bord, men omgangen er såpass åpen at jeg føler at man trenger to bankere på bonger av middels størrelse.

Dagens outsider

6 VOJE PIRIL (V75-2) sto 20 meter bak Mellem Tyr sist, og følelsen var at han fortsatt var en faktor i seierskampen da han galopperte i siste sving. Nå har Øverdal-traveren et fint løp på papiret. Jeg synes det er snakk om en tidlig strek på

 


NETTAVISEN

 

En fantastisk trav- og galopphelg står foran oss. Søndag er det internasjonal V75 på Bjerke med Oslo Grand Prix, og lørdag er det V75-finaler med GULLJACKPOT. Lørdag kveld er det internasjonal V75 i Boden med 72 millioner i premiepotten

Her skal vi konsentrere oss om lørdagens V75 på Bjerke. Gulljackpot innebærer at Rikstoto dobler førstepremiepotten ved spillestopp.

 

Leder hele veien?
Det handler om 4 Jackson Avery og Erlend Rennesvik. Den staselige femåringen var også stor favoritt på Bjerke i V75 for to uker siden. Men kom seg ikke forbi hovedopponenten Strong Pepper fra start da og måtte nøye seg med lederrygg. Fulgte denne helt inn og landet på 11.7 med full fart over mål. Lørdag står Strong Pepper i tolvtespor bak bilen og det bør være duket for rollebytte. Har noen raske hester på innsiden, men Per Oleg Midtfjeld skal neppe sitte i tet med 2 Ilenna Bonanza over 2100 meter. Jeg tror på tidlig tet og 4 Jackson Avery blir min V75-banker på Bjerke lørdag og bankerspilles også i DD-spillet.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 4 B: 12-6-9 C: 2-7-11-10-8-3-1-5

 

V75-5/V4-2 – Finale i Hoppecupen. 2120 meter voltestart.
Å spille på hester er ikke noe for sarte sjeler. I V75-5 velger jeg å låse løpet på to hopper som kapasitetsmessig skal være klart best.

6 Osen Prinsessa er den klare spillefavoritten og feilfritt er det toppsjanse for den Ole Johan Østre-trente hoppa. Hun sliter med å trave feilfritt, men har enorm fart og styrke og kan faktisk vinne også med galoppinnslag underveis. Minst like kapabel er nok 11 Tangen Elvira. Tjomsland-hoppa viste som vanlig voldsom fart mellom galoppene på Forus forrige lørdag. Holder hun seg på beina lørdag, er det solid vinnersjanse.

Jeg velger å låse V75-5/V4-2 på to hester i skjønn forvissning om at begge kan være borte av løpet etter 500 meter. Men noen sjanser må man ta.
V75-5/V4-2: A: 6-11 B: 13 C: 8-3-1-5-2-7-15-12-14-9-4-10