Rikstoto V75 https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips?page=1

ALT om V75   https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/mai/22/biri/alt-om-v75-du-kan-vinne-12-millioner

 

Vinn eller Forsvinn mot V75 Biri 22. mai 2021  https://www.youtube.com/watch?v=xSq3ioFS9kw

 

Lars Magne Søvik om sine sjanser i V75 på Biri lørdag 22. mai 2021  https://www.youtube.com/watch?v=_uvPnEz2FFE

 

Geir Vegard Gundersen om sine sjanser i V75 på Biri lørdag 22. mai 2021  https://www.youtube.com/watch?v=dQDbhWTdB1I

 


BANE

http://www.biritrav.no

 

Baneprogram  http://www.biritrav.no/Biri/Baneprogram/2021/Bi_20210522_08.pdf

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Fantastisk flott V75-omgang på Biri lørdag

Både sportslig og spillemessig er det skyhøy kvalitet på lørdagens V75-omgang på Biri.

 

I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om lørdagens V75-omgang på Biri. Hovedløpene lørdag er DNT’s hoppechampionat for fireårige varmblods og kaldblods, men det er også en herlig sølvdivisjon og eliteløp for varmblods og et gnistrende kaldblodsløp i V75-6 på menyen. Jeg velger å spille med to bankere, de kommet ut i hhv V75-2 og V75-3.

 

Ny seiersmaskin fra Søvik
Jarlsberg-trener Lars Magne Søvik har trent flere seiersmaskiner i sin karriere og mye tyder på at han har en ny i den franskfødte hoppa 2 Force De Flandre. Hun norgesdebuterte på Biri for en drøy måned siden. Da kom hoppa fint tilbake etter galopp. Siden har det blitt to overbevisende seire. Har en flott utgangsposisjon foran seg i V75-2 og jeg tror den tredje strake seieren kommer lørdag, sammen med formkusk Vidar Hop. 2 Force De Flandre blir den ene av mine to V75-bankere lørdag.
Rangering V75-2/V5-4: A: 2 B: 4-5 C: 6-1-7-9-8-3

 

Balder vinner igjen?
V75-3 er stengt ved 325 000, men samtidig åpent for fireåriger med grunnlag under 525 000 kr. Det har lokket Derbykandidatene 8 Balder Odin og 6 Grisle Tore G.L. til start, der jeg tror klart mest på sistnevnte. Svein Ove Wassberg valgte et passivt opplegg i årsdebuten i Kongepokalen på Sørlandet for en måned siden og hesten gikk pigg i mål etter sene luker. Moe Odin-sønnen valgte deretter et V75-løp på Bergen travpark uken etter. Selv fra tolvtespor bak bilen var Balder Odin tøff nok til å ta ned ledende Grude Elling og det var meget imponerende. Er normalt raskere fra start enn jevnaldrende 6 Grisle Tore G.L. og det taler veldig for Balder Odin lørdag. 2 Lille Helge er en bra hest, men neppe på nivå med Balder Odin. Jeg velger å bruke 8 Balder Odin og Svein Ove Wassberg som min andre V75-banker på Biri lørdag.
Rangering V75-3/V5-5: A: 8 B: 6-2 C: 1-3-4-5-7

 

Les videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/fantastisk-flott-v75-omgang-pa-biri-lordag/s/12-95-3424130172

 


JOKERSYSTEMET

https://www.jokersystemet.no

 

V75 på Biri travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-2:
2 Force De Flandre har imponert stor i Søvik regi. Står denne gang fint til 2. spor og det virker som hoppa tåler forskjellige løpsopplegg. Møter overkommelig motstand og hun blir vår første banker denne lørdagen.

V75-4:
Veldig interessant startside i dette hoppeløpet. Vi går imot salen og tror 1 Jolene B.R klarer å holde teten fra innerspor, selv med den vinklede vingen på Biri. Stemmer dette scenarioet tror vi løpet er kjørt med den formen Hamre hoppa holder for dagen. Er i skrivende stund markert på 17% av innsatsene og hun er en nydelig banker!

 

Dagens objekter:

V75-3:
Vi låser denne avdelingen på feltets to yngste deltagere, som begge er i flott utvikling. 8 Balder Odin er trolig raskest av de to, og kjører seg tidlig til tet. 6 Grisle Tore G.L har imidlertid så stor kapasitet at vi ikke ser bort fra at Tjomsland traveren kan vinne dette løpet fra dødens.

V75-5:
3 Dream Builder så helt rå ut i Hamre debuten, hvor han satt bom fast over mål. Det tror vi ikke blir tilfelle denne gangen, og vi ser ikke bort fra at han blåser rundt disse konkurrentene til slutt. Vallaken er overraskende lite spilt med sine 10% av innsatsene.

V75-6:
Vi løfter frem et par skikkelige outsidere i dette åpne løpet. Kolle har vært positiv på 10 Voje Piril ved flere anledninger og på Åby i den siste starten ble det endelig uttelling. Hingsten gjorde en flott prestasjon og tapte bare for umulige Månlykke A.M, gjentas den prestasjonen kjemper han i toppen her. Enda mindre spilt er 8 Vetle Petter som har hysterisk form, klaffer det med løpsopplegget for Røren, kan sjokket være et faktum.