• V75-1          Start: 20:00 

     Det blir kveldskjøring på Biri med start første løp kl.18.30.

     

Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips?page=1

ALT om V75    https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/mars/20/biri/alt-om-v75-gulljackpot

 

Vinn eller Forsvinn til Biri 20. mars 2021   https://www.youtube.com/watch?v=TEY5LB2WQ0M

 

————————————-

    Ekstra service for deg som spiller

Lørdag kveld kl. 20:00 går årets, så langt, flotteste V75-omgang i Norge av stablen på Biri. Med ekstra fine forutsetninger for sport og spill, byr Rikstoto Direkte på ekstra service for spillerne. Se Anders Mikkelborg, som har Biri som hjemmebane, og Hans Kristian Skubberud gå gjennom løpene. De har med seg den ene halvdelen av Team Buller’n/Malmin på telefon til å vurdere stallhestenes sjanser lørdag.

Link:    https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/Mars/20/Biri/Se-v75-diskusjonen-til-biri2?

 


BANE

http://www.biritrav.no

Program  http://www.biritrav.no/Biri/Baneprogram/Bi_20210320.pdf

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Gedigen V75-omgang med Gulljackpot på Biri

Årets beste V75-omgang! Ekstremt solid kvalitet på løpene! Vår beste banker i omgangen går på «knockout» direkte, og lar seg rett og slett ikke stoppe? Husk også at du kan se alt som skjer på Biri GRATIS hos oss.

 

Biri byr på en helt fantstisk V75-omgang lørdag, og her er det SOLID kvalitet på løpene. 
V75-1
 begynner såpass sent som klokken 20.00, men det er verdt å vente på når vi har GULLJACKPOT å glede oss til i V75-spillet. Lørdagens beste V75-banker kommer ut i V75-3, og vi spekulerer ikke i mot verdens beste «kalding». 8 Odd Herakles dukker nemlig opp, og vi forventer at han gjør kort prosess igjen. ALL IN!

 

V75-3 : 8 Odd Herakles  Har fått noen nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og det har normalt kun gjort veldig godt. Lekte hjem seieren sist, og da avsluttet Odd Herakles i 14-fart den siste biten. Kommer normalt fykende direkte, ingen svarer, og vi tror på relativt tidlig tet og slutt. Er naturligvis en motivert storfavoritt i et løp som dette.

Velger man å spekulere så er det 11 Lome Brage man skal se litt opp for. Var ordentlig bra etter pause sist, er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og dette er hesten vi frykter mest.

Vår rangering : A : 8 B : 11-9 C : 3-10-1-7-5-6-4-2

 

Lesw videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/gedigen-v75-omgang-med-gulljackpot-pa-biri/s/12-95-3424103632

 JOKERSYSTEMET

https://www.jokersystemet.no

 

V75 på Biri travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-3:
Superlativene begynner å bli oppbrukt når det gjelder 8 Odd Herakles, hingsten gjør årets tredje start og det er ingenting til tilsier at han skal gå på et tap her. Jakter sin 19. strake seier og vi nøler ikke med å utnevne han til rundens første banker.

V75-4:
8 Oracle Tile har imponert stort mot god motstand i Sverige og han skal ha en topp sjanse mot langt mer overkommelig norsk motstand. Selv fra spor 8 tror vi det er snakk om en sikker vinner, og han blir vår andre banker for dagen.

 

Dagens objekter:

V75-1:
Vi innleder V75 rebusen med å bare markere for to hester som vi syntes hever seg over resten av feltet. Naturlig favoritt blir 5 Hat Trick som allerede har fire seiere denne sesongen, vi tror imidlertid han skal få brynt seg på 11 Vitro Diablo denne gangen. Vallaken imponerte til tider voldsomt i fjor, og fikk seg en velfortjent pust i bakken. Kommer tilbake med fulladede batterier, og blir det litt tempo underveis kjemper han i toppen. Er i skrivende stund bare markert på 7% av innsatsene og er veldig interessant i spillet.

V75-2:
Vi gir tipset til 9 Cash.D.E som ser ut til å være en bullsolid tyskerimport, vi tror sjansen er stor for at han runder dette feltet og avgjør på sin styrke. To som står klare til å overta er 1 Oz som imponerte voldsomt sist og 11 Golden Vici som er latterlig lite spilt med sine 4%!

V75-5:
12 Encore Un Sisu leverte en voldsom sisterunde i den siste starten på en meget krevende bane. Klaffer det bedre med tempo og løpsopplegg denne gangen, tror vi hun vinner. Tom Erik Solberg melder om flotte treningsarbeider på 13 Royal Baby som kommer tilbake etter pause. Hun har tidligere vist at hun har kapasitet til å vinne et slikt løp.

V75-7:
Kommer favoritten 5 Admiral Knick seg tidlig til tet er sjansen stor for at han vinner. Vi er ikke helt sikre på at han kommer seg dit, da tror vi smellen kan komme her, og anbefaler bred gardering.