Rikstoto https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips

ALT om V75    https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/mars/13/biri/alt-om-v75

 

Vinn eller Forsvinn til V75 fra Biri, lørdag 13. mars 2021  https://www.youtube.com/watch?v=SlJTEZkeSyE

 

 


BANE

http://www.biritrav.no

Program  http://www.biritrav.no/Biri/Baneprogram/Bi_20210313.pdf

Tips: Les Rikstotos https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Strålende V75-omgang på Biri

Vi trår til med to bankere på direkten i lørdagens flotte V75-omgang på Biri.

I og med at Bjerke travbane ikke får kjøre travløp denne uken, er det Biri travbane som gjelder også i lørdagens V75-omgang her hjemme, slik det også var tirsdag kveld. Det er jevne og fine spilleløp som venter og jeg spiller med to bankere i omgangen. De to bankerne kommer ut i de to første V75-løpene.

 

Kun galopp imot for Austevoll
Den første bankeren er 5 H.G. Odne i V75-1. Vallaken til Johnny Nilsen har utviklet seg enormt de siste månedene og har kommet alene til mål i to strake seiersløp. Nest sist i et sprintløp på Bjerke i midten av januar, er H.G. Odne sprintet knallsterke 25.3. Kom så ut som stor favoritt i et V75-løp på Bjerke for drøye to uker siden. Ledet stort sett hele veien da også og var overlegen vinner i mål. En viss galopprisiko er det fortsatt på vallaken, men han har sett veldig stødig ut i sine siste løp. Hovedutfordrer 11 Gomnes Faks står på 40 meter tillegg, det høres steintøft ut. 5 H.G. Odne og Gunnar Austevoll blir dene ne av mine to V75-bankere på Biri lørdag.
V75-1/V5-3: A: 5 B: 11 C: 2-1-14-7-8-6-4-9-13-3-12-10

 

En vinner direkte i årsdebuten?
Det nærmer seg så smått vår og det betyr også årsdebut for en del hester. Geir Vegard Gundersen sender ut 8 Cicero G.T. i årsdebut i V75-2. Kadabra-sønnen vant tre av fire løp i treårssesongen og imponerte i hvert eneste løp. Treningsrapportene er god fra stall Gundersen og kusk Magnus Teien Gundersen varslet offensiv kjøring fra åttendesporet. Har veldig lite penger på seg i forhold til kapasiteten og normalt er det en vinner allerede i årsdebuten. 8 Cicero G.T. blir min andre V75-banker på Biri lørdag i V75-2 og hesten blir også min V5-banker.
Rangering V75-2/V5-4: A: 8 B: 9-1-3 C: 4-11-2-5-12-10-6-7

 

Les videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/stralende-v75-omgang-pa-biri/s/12-95-3424100855

 JOKERSYSTEMET

https://www.jokersystemet.no

 

V75 på Biri travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-2:
En banker som kommer ut etter lang pause fra spor 8, høres ikke ut som en sikker vinner, men det høres ut som Gundersen stallen har 8 Cicero T.G i vinnerform allerede. Det varsles offensivt opplegg fra start, og vi ser ingen som ønsker å ta imot favoritten på startsiden, vel i tet tror vi det er snakk om en vinner.

V75-3:
Vår andre banker er langt mindre betrodd, er i skrivende stund markert på kun 10% av innsatsene. 6 Mine har langt bedre form enn det de siste resultatene viser. Har både vært ute i harde lag og sittet fast, senest bak dagens storfavoritt. Hoppa er startrask, og Østre kan velge mellom flere løpsopplegg, bare hun slipper dødens tror vi det er snakk om en svært god vinnersjanse.

 

Dagens objekter:

V75-4:
Vi låser dette hoppeløpet på to hester som vi mener er et hakk bedre enn sine konkurrenter. 4 Sofies Case har siktet innstilt på tet, og mye taler for at hun havner der. Vi er imidlertid ikke helt sikre på at hun står imot 8 Encore un Sisu til slutt. Hoppa har nå fått en start etter en liten pause og kan ventes forbedret til denne starten. Midtfjeld traveren har høyt toppnivå og er blant våre beste hopper når hun fungerer optimalt.

V75-5:
Vi setter 3 Stumne Fyr først på vår rangering. Vallaken er sikret en fin reise i dette lille feltet, og vi tror han skal bli vanskelig å stå imot til slutt. Favoritten 2 Stensvik Martin kan absolutt vinne, men vi syntes han har en tendens til å svikte når man minst aner det, da er det lite fristende når han er markert på over 50% av innsatsene.

V75-7:
Et meget interessant oppgjør avslutter denne V75 omgangen. 5 Z.Boko leverte en voldsom sisterunde i den siste starten og varslet at denne sesongen kan bli innbringende. At distansen er 2600m tror vi bare er en fordel for Anderssen traveren. Den store fidusen i løpet er 3 Thai Knight som virkelig har fortjent en fulltreffer etter en lang periode med stang ut! Denne gangen varsles det utstyrsendring som skal få vallaken litt rappere på startsiden, nettopp den kan være avgjørende for å finne en fin posisjon på startsiden. Vi varsler sterkt for denne som i skrivende stund bare er markert på 8% av innsatsene.