Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips

ALT OM V75    https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/Desember/12/Biri/Visconti-far-mye-tillit

 

Vinn eller forsvinn lørdag 12. desember 2020   https://www.youtube.com/watch?v=-9ZlkZDZqTI

 


BANE

http://www.biritrav.no

 

Baneprogram   http://www.biritrav.no/Biri/Baneprogram/2020/BI_20201212_35.pdf

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Gulljackpot i lørdagens V75 på Biri

Det er duket for en gnistrende V75-omgang på Biri lørdag ettermiddag. Omgangen krydres med Gulljackpot og det innebærer at Rikstoto dobler førstepremiepotten ved spillestopp.

Når det gjelder lørdagens V75-omgang, så vrimler det ikke av bankerkandidatene i omgangen. Som vanlig er Frode Hamre godt forspent med vinnersjanser når det er snakk om V75 og Frode Hamre kusker og trener min V75-banker lørdag.

 

Ekstremt forbedret i Hamre-regi
Det handler om treårige 2 Visconti i V75-2. Det er et løp i DNT’s unghestserie med 40 000 kr til vinneren. Visconti imponerte ikke allverden første gang ut i regi Frode Hamre fjerde sist på Sørlandet. Fikk maks som tredje fra lederryggen da. Ga seg fra tet i sitt neste løp på Biri, men to uker senere var treåringen klart forbedret som toer i et V75-løp på Bjerke. Kom så ut i et vanlig grunnlagsløp på Jarlsberg sist torsdag og var lysende fra tet da og lenset unna til overlegen seier. Frode Hamre er med rette stor optimist foran lørdagens løp. Fra andrespor bak bilen er det teten som gjelder og 2 Visconti blir min V75-banker på Biri lørdag.
Rangering V75-2/V5-4: A: 2 B: 3-9-4-12 C: 1-10-11-6-5-7

 

Les videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/gulljackpot-i-lordagens-v75-pa-biri/s/12-95-3424059981

 

In english   https://tekdeeps.com/travtips-biri-travbane-gold-jackpot-in-saturdays-v75-at-biri/

 

 


JOKERSYSTEMET

https://www.jokersystemet.no

 

V75 på Biri travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-6:
6 Hands Down er matchet mot hard konkurranse i Sverige i sine siste starter. Møter langt enklere motstand denne gangen og klaffer det med løpsopplegget skal det være snakk om en vinner. Spor 6 er ikke så ille på Biri hvor vingen på startbilen er vinklet og de ytterste sporene har en fordel.

V75-7:
10 Canali har prestert svært bra i 3 års sesongen og står med 9 seiere på 11 forsøk. Hingsten forbedrer seg for hver start og selv fra bakspor tror vi dette skal være en topp sjanse. Ser ikke ut til å bli favoritt, det gjør det hele ekstra interessant.

 

Dagens objekter:

V75-1:
Vi tror et av dagens beste spill kan komme allerede i V75 innledningen. 12 Stensvik Martin er bedre enn noen gang i en alder av 10 år! Var voldsomt god i den siste starten hvor han hentet mange meter på Ingbest på oppløpet, Dalen opp fra et flott spor mot enklere motstand denne gangen. Hadde det ikke vært for at han ble strøket en gang i mellomtiden hadde vi anbefalt bankerspill på vallaken som i skrivende stund er markert på 9% av innsatsene.

V75-2:
2 Visconti imponerte voldsomt i den siste starten og blir berettiget favoritt, vi velger imidlertid å låse løpet på to hester. Midtfjeld har høye tanker om 9 I.D. Derrier Pas som er matchet mot dette løpet. Bakspor gjør det litt sjanseartet, men klaffer det med løpsopplegget, er kapasiteten så stor at han kan ta ned alle til slutt her.

V75-4:
1 The Baron fikk endelig uttelling for flott form i den siste starten hvor han dundret til tet og kontrollerte løpet hele veien. Vi ser ikke bort fra at han klarer teten fra det innerste sporet også, vel i tet er sjansen stor for at han legger på til to strake.