Innleveringsfristen for systemspill til V75 er kl. 16.17

 

Rikstoto   https://www.rikstoto.no/Spill/S1_NR_2020-02-01/V75?race=5&betMethod=Vanlig

 

Vass eller Kass  https://www.travet.se/nyheter/kategori/vass-eller-kass/

 

Podcast:

V75-tips Åby | 105 hästar, en podd   https://www.youtube.com/watch?v=8PyuzosWhOM

Tre S – V75 Åby  https://www.youtube.com/watch?v=gTLbmPuNOWU

Travstugan V75 200201 Åby  https://www.youtube.com/watch?v=YJdb7KB4b2E

 


BANE

https://abytravet.se

Travprogram  https://sportapp.travsport.se/race/calendar


NETTAVISEN

Drømmeomgang i V75 på Åby – du kan vinne 24 millioner

Internasjonal V75-omgang med GIGAPOTT! Vi byr på fyldige vurderinger, og du kan også følge spenningen gratis hos oss! Bankeren er bare best, og helfrekke objekter utfordrer tungt betrodde favoritter! Milliondryss i vente?

Gedigen V75-omgang med muligheter å vinne svimlende 24 millioner! Det er fyldige felt i samtlige avdelinger, og dette er en omgang som det OSER STORCASH av! Her kommer det nok en skrell eller tre, og det gjelder bare å plukke ut den riktige bankeren samt å låse de riktige løpene. 12 Bellfaks (V75-4) er helt overlegen på kapasitet i sitt løp, og har fart som en elitehest. Jogger normalt rundt en overkommelig gjeng om den bare skikker seg underveis. Vi banker! Ellers vrimler det av mulige godbiter i denne omgangen, og vår fyldige V75-tekst bør leses nøye.

 

V75-4 : 12 Bellfaks  Konkurrerer mot seg selv her, og feilfritt taper den ikke et løp som dette. Var ikke veldig glad i isen sist, men skikket seg etter pause, og vant sikkert. Har kapasitet/fart i overflod for vanlige grunnlagsløp, og vil nok dessuten komme bedre til sin rett på en bane som Åby. Har taklet trange spor i volten tidligere, og starten burde gå fint. Vi tror på en STOR sjanse for Bellfaks på lørdag!

Vår rangering : A : 12 B : 14-5-1-8-15-9 C : 7-11-6-13-10-4-2-3

 

V75-6 : 5 Remarkable Feet  Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det har nok gjort veldig godt. Greide ikke helt å henge med når det ble avsluttet i under 10-fart sist, men gikk uansett et OK løp. Er kjapp ut med volte, og har løst raskt ut fra dette sporet i volten før. Vi hadde tro på den til 31x flesket på Åby i april i fjor, og selv om den ikke betaler ut like mye nå så er den klart spillbar. Vårt førstevalg.

Vår rangering : A : 5 B : 6-4-7-10-8-3-15 C : 14-11-9-12-1-13-

 

JOKERSYSTEMET

Dagens bankere:

V75-1:
En utfordrende meny venter oss med 15 hester i hvert løp, og stort sett nye kusker på hestene. Vi tror derfor dette kan gi store penger selv om begge våre bankere blir favoritter.

Vår første banker heter 6 Burning Man som er en sterk type som er favorisert av den lange distansen. Har fått ett løp etter pause og er trolig enda bedre nå enn sist hvor vallaken imponerte med en enkel seier.

V75-7:
10 Green Mamba har funnet et nytt gir hos sin nye trener Jasmine Ising og vunnet to av fire starter. Har imponert voldsomt på slutten, og fra et perfekt spor med toppkusk tror vi dette er snakk om en vinner!

Dagens objekter:

V75-2:
1 Super Sarah er en talentfull hoppe i regi Svante Båth, som kanskje er Sveriges beste unghest trener. Fra spor en blir hun klar favoritt. Vi snakker imidlertid om urutinerte hester i dette løpet og garderinger kreves, veldig åpent bak favoritten.

V75-3:
Vi mener 14 Bossy Alley har en topp vinnersjanse fra sitt perfekte springspor. Vallaken er rask fra start og Kihlström har kjørt en gang tidligere med lett seier som resultat. Har nå gjort to løp etter pause og storformen virker å være i anmarsj. Det gikk store ord om 6 Goomer i den siste starten, men han var syk for dagen og ga seg tidlig. Stikker trolig til tet her og er en stor fidus.

V75-4:
12 Bellfaks er trolig den med størst kapasitet, spor fem på volte for den usikre krabaten er ikke ideelt. 14 B.B Terje T er i skrivende stund markert på 4% i det svenske spillet, det er etter vår mening helt spinnvilt. Avsluttet fint sist og er på vei mot formen, den lange distansen er midt i blinken, og ny kusk kombinert med pisk for første gang er veldig spennende forutsetninger.

V75-5:
Vi blir ikke overrasket om smellen kommer i dette løpet for stallansatte, det pleier å være friske styringer og høyt tempo. Anders Eriksson kunne velge blant flere hester i løpet og valget falt på 14 Zenzero Jet som imponerte med enkel seier i den siste starten. 11 Iron Creek er en sterk tysker som liker den lange distansen.

V75-6:
Vi låser dette løpet på to hester. 4 Thriller N.P står perfekt inne i løpet og trives utmerket på Åby hvor han har fem seiere på fem forsøk. 7 That s Art stikker trolig til tet og blir hovedutfordrer.

https://www.jokersystemet.no

 


TOTOPRO

 

Internasjonal V75 med Gigapott på Åby!

Det er internasjonal V75 på Åby lørdag med en samlet premiepott på 60 millioner, og det er mulig å vinne 24 millioner for en alenevinner! Innleveringsfristen for systemspill til V75 er kl. 16.17.

Omgangen ser langt fra lettløst ut på forhånd. Dagens største favoritt dukker opp allerede i 1. avdeling der Burning Man er betrodd på snaue 70% fredag middag. Vi bankerspillet også den på de flate forslagene, men innerspor på tillegg gjør at velger å spekulere imot på systemforslaget. Dermed henter vi vår hovedbanker i V75-finalen der bunnsolide Green Mamba står fint til i springspor på tillegg og trolig får komme tidlig foran. Da er vi ganske trygge på at hun vinner dette.

BANKERE

V75-7 10-Green Mamba (DE) har vunnet de to siste og holdt flott form lenge. SØker framover direkte fra springspor på tillegg, og får ventelig oveerta. Da tror vi fort dette er kjørt. Ok banker.
V75-1 6-Burning Man vant dirkete etter pause sist og rapportene er fine. Skal ha solid mulighet her, selv om sporet kan bli en felle. Ok banker, men det er mulig å spekulere i mot.

 

DAGENS LURING

V75-2 7-Ipomea er jevn og flink, og bør egentlig ikke bli skremt av motstanden her. Vi synes hoppa er for lite spilt fredag og ser verdi.

 

OBJEKTER

V75-1 7-Stand by Ken trives med langløp og har holdt hyggelig form fram til beskjeden innsats på sprint sist. Gardering.
10-New Dawn* (DE) har vist fine takter i sine to starter på svensk jord. Kommer bra ut i vår Toto-rangering og kan være et drag.

 

V75-2 4-Bambi A.F. har galoppert et par ganger på Axevalla etter fine innsatser på Åby. Synes å bli litt glemt, men er interessant som lite spilt fra strek. Bred gardering.
11-Livi Othella H.M. var flink 2. her på Åby i sin siste start 7. desember og var jevn og flinlk i fjor høst. Kan komme bra i gang herfra, pass litt opp.

 

V75-3 8-Tengil Face er utvilsomt en av de beste i feltet når den holder seg i skinnet og ikke galopperer, som i seiersløpet sist. Alt for lite spilt fra Norge, i Sverige er den like mye spilt som 14-Bossy Alley fredag morgen.
12-Capture holder jevn fin form og står ok til her. Adielsson var 2. med den på Solvalla i oktober. Mulig drag.

 

V75-4 1-Demex er trolig rask nok til å sitte foran om de vil. Bør uansett få fint løp, og med hyggelig form er hingsen en gardering på fire hester.

 

V75-5 8-Armour As* (IT) må det klaffe litt for herfra, men gjør det det har han definitvt form til å være med i striden her. Spilles.
4-Epsom vant sist, kommer bra ut på vår Toto-rangering og står i fint spor. Mulig drag.

 

V75-6 15-Floris Baldwin* (NL) holder flott form, og står i springspor på tillegg. Bra hester i mot, men klaffer det tror vi bestemt Bullern hesten duger. Han spurtet fort sist og har vunnet på Åby før.
10-Platon Face var en meget god stayer på sitt beste i 2017 og 18. Vant kun et billig løp i fjor, men var positiv i siste start før pausen. Kommer altså ut etter pause i tikitige omgivelser, men formen er litt i det blå. Bred gardering.

 

V75-7 5-Velegance er første motbud til favoritten, men står kronglete til hun også.
4-Höwings Venus* har imponert for Cato Antonsen her i Norge. Innerspor på tillegg her, men hun skal på om det garderes.

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?link=link-home

 

DAGENS V75-SYSTEM
Avd Systemstamme Utgang Reduksjoner
1 6, 15, 7, 10 6 Følgende reduksjoner

benyttes i systemet:

  • 7 – 14 Største avvik startnummer
  • 2 – 7 Rangeringer på rad
  • 13 – 105 Sum rangering (poeng)

Systemet kan benytte blokker og kategori

på reduksjoner, du vil se dette når du

åpner systemet ved å klikke på «Spill her»

2 1, 2, 7, 5, 12, 4, 11
3 14, 8, 5, 12, 1
4 12, 5, 8, 1
5 7, 8, 14, 4, 3, 1
6 4, 7, 3, 15, 14, 10, 5 4
7 10  Green Mamba Green Mamba
2535,- (11760,-) 1-7 rette