ATG Tips  https://www.atg.se/V75/tips

Gävle  lopp 1: 18.00  Program  V75, V5, V4, V3, DD  gavletravet.se

 

Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips?page=1

 

Alt om V75 til Gävle skjærtorsdag https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/april/01/gavle/alt-om-v75-til-gavle-skjartorsdag

 

 


EXPRESSEN

 

BÄSTA SPIKARNA

GS75-3: 9 GOONER

Har visat att han gillar lång distans och avgjorde i ett nafs när han fick anfallsorder senast. Det såg inte ut att vara slutsålt i mål och han blir att räkna med igen.

 

GS75-6: 10 QUARCIA

Quarcia såg riktigt fin ut i årsdebuten och det är ett sto utöver det vanliga. Hon syns nog snart i Stoeliten och där hör hon hemma!

 

SKRÄLLBUDEN

GS75-4: 4 CAPITAL GAIN C.C.

Visade bra fart i ett par starter i fjol. Är han väl förberedd kan det vara ett rysarbud att se upp med i ett av de öppnare loppen.

GS75-7: 15 SURFN TURF

Fredrik Linder har verkligen visat fin stallform och Surfn Turf gick strålande från ett svårt läge senast. Kan skrälla med klaff.

 

TÄNK PÅ ATT …

GS75-1: 4 GHAZI B.R.

Björn Goop selar ut två hästar i loppet och Ghazi B.R. är mycket bättre än vad resultatraden vill göra gällande.

GS75-2: 6 DEMEX

Har visat uppåtform och senast i Gävle besegrade han både Bokli Rapp N.O. och Gorm. Får inte missas vid gardering!

 

V75-SYSTEMET

V75-1: 3, 4, 8, 9 (5, 12).

V75-2: 6, 7, 9, 10, 11 (5, 4).

V75-3: 9 Gooner (11, 10).

V75-4: 1, 3, 4, 5, 6, 9, 12 (8, 11).

V75-5: 6 Aragorn As (2, 4).

V75-6: 10 Quarcia (1, 11).

V75-7: 5, 6, 8, 11, 14, 15 (12, 3).

840 rader/420 kronor

 

DD-FÖRSLAGET

DD-1: 10 Quarcia.

DD-2: 5, 8, 14, 15.

 

Fredrik Edholm 

Eskil Hellberg 

 

 


AFTONBLADET

 Michael Carlssons

 

V75-1: Chapuy har en skräddarsydd uppgift och när det dessutom är frågetecken för formen på de främsta motbuden känns det lönlöst att försöka fälla storfavoriten och gardera. Åke Lindbloms startkatapult vann enkelt över medeldistans efter ett uppehåll senast. Han har gått framåt med den genomköraren och ska vara ännu bättre nu tror tränaren.

Det är dessutom den optimala korta distansen den här gången och efter att M.T.Insider blivit struken finns det ingen som kan bråka om ledningen. Det blir helstängt huvudlag på nu när det är korta häcken och spets på Gävles snabba bana med en formstark häst över kort distans låter tryggt.

Chapuy lär springa en väldigt snabb tid och segergesten lär komma i god tid före mål från Åke Lindblom.

 

 V75-2: Gorm var helläcker vid fyra raka segrar och imponerade stort men fick segerraden bruten senast. Han var dock ursäktad med en tuff öppning på 1.22 första varvet och han fick lägga flera speeder under vägen.

Mine som plockade ner honom från dödens var också otroligt bra. Normalt sett har hästen en bra uppgift här men det finns några motbud. Jan-Olov Perssons duo Demex och Gott Klirr väntar man på ska vinna och det känns som att en seger kommer när som helst för båda hästarna.

Gott Klirr galopperade som gott gåendes i sista sväng senast i samma lopp som Gorm var med i. Demex fick en fin resa i andra par utvändigt i samma lopp och fullföljde bra till andraplatsen och har innan dess gjort flera starka insatser efter tuffa lopp. Daniel Redén var däremot besviken på Bokli Rapp N.O. som var med i samma lopp som ovan nämnda hästar. Han visade ingen glöd och har nu fått skarpare intervaller efteråt i förhoppning om att vakna till.

 

Klar favorit

 V75-3: Efter att Albert Zonett blivit struken så är Gooner klar favorit. Daniel Wäjerstens häst kommer med två raka segrar i mycket fin stil och formen är på topp. Kruxet den här gången är voltstart då hästen har galopperat i de fyra senaste starterna med voltstart. Klarar han andraspåret från 40 meters tillägg är han förstås en het segerkandidat men frågetecken finns således.

 

Rotate övertygade stort vid segern i V75-från dödens senast och har därefter bytt tränare då hästen såldes på internetauktion till nya ägare. Är given på systemet direkt i sin nya regi Björn Goop, liksom Geronimo Am som står intressant till ensam på startvolten.

Han fick inte chansen i tid senast och hade krafter kvar i mål. Lär leda loppet länge, kanske hela vägen.

 V75-4: Yankee Dee gjorde en fantastisk insats när han vann i GS75 senast. Trots ett stenhårt tempo loppet igenom sträckte han ärligt på sig från ledningen och vann på 1.11,8. Detta i sitt livs femte start! Hästen är obesegrad felfri och även obesegrad i tre starter för Kenneth Haugstad. Har han tagit det loppet på rätt sätt blir han förstås inte lätt att komma till tals med här, startsnabb som han är.

Berra Steel kan dock bli en tuff utmanare från Daniel Wäjerstens framgångsrika stall. Hästen gjorde en snygg årsdebut då han trots tredjespår och dödens säkert plockade ner ledaren den sista biten och vann. Förvisso i ett billigt gäng men han lär gå framåt med loppet i kroppen och nu vankas det barfota runt om för första gången. Pass Upp!

Airbone är ett intressant nyförvärv från Tyskland som debuterar hos Oscar Berglund. Hästen har tagit nio segrar på 16 starter och tränare Berglund brukar ha den väl i ordning direkt. Får såklart inte nonchaleras, även om han knappast kan hålla upp innerspåret.

 

Drog vinstlotten

 V75-5: Två hästar höjer sig över mängden i det här loppet och Deal Done Zet drog vinstlotten i spårlottningen. Daniel Redéns häst jagar femte raka segern och kontrade snyggt på upploppet mot Hemisphere senast. Det var ett snabbt förstavarv och hästen visade finfin inställning. Är snabb ut och lyckas han fånga upp Aragorn As på utsidan kan femte raka vara ett faktum.

Aragorn As vann på ett bra sätt från ledningen i debuten för Timo Nurmos. Det fanns krafter kvar i mål och enligt Nurmos ska hästen ha gått mycket framåt med loppet i kroppen. Nu blir det dessutom barfota runt om för första gången på svensk mark. Kanske någonsin då det är oklart om han tävlat barfota i Holland och Tyskland tidigare. Hursomhelst torde det ge en extra växel och Aragorn As är ett hett motbud till favoriten.

 

 V75-6: Omgångens mest öppna och streckkrävande lopp. Jag målar på med tio hästar på systemet och hoppas såklart på en smällkaramell.

Quarcia såg riktigt bra ut när hon vann årsdebuten med till synes sparade krafter genom mål. Lär säkert vara ytterligare förbättrad med loppet och kan sänka allt om det stämmer på vägen. Men det är tillägg och långt och vidöppet lopp så jag vurmar istället för ett par skrällar. Två riktiga stänkare är dels Jalna Boko, som suttit fast med krafter kvar i de två senaste starterna, samt Sybille Tinters nyförvärv från Tyskland Kate Baldwin som tränar starkt inför debuten i sin nya regi.

 

 V75-7: Magnificent Tooma gjorde en kanonfin debut för Daniel Redén i mitten av november och var fruktansvärt bra. Trots en tuff resa visade han både prov på mod och styrka och svarade Behind Bars över upploppet. Hästen har inte startat sedan dess då han har varit sjuk i vinter men har nu tränat på för fullt igen den senaste tiden.

Redén plockar aldrig ut hästarna om de inte är i ordning direkt och hade det inte varit för spår åtta i voltstart hade jag spikat Magnificent Tooma utan snack då han är bästa hästen i loppet. Nu kan det förstås krångla och Örjan kan bli kvar på innerspår med rubbet sparat till nästa gång. Toppchans om han kommer ut. Därför garderar jag med den förmodade ledaren Reven dejavu som efter två starter i V75 var segermogen i ett vanligt lopp senast. Han blixtrade då till ledningen direkt bakom bilen i Gävle och var helt överlägsen. Intrycket var mycket bra och hästen vann med krafter kvar. Håller han upp ledningen här så blir han svårfångad över den korta distansen.

 

 Michael Carlssons V75-system

V75-1: 3 Chapuy (9,4)

V75-2: 9,10,6,7 (4,5)

V75-3: 9,11,1,2 (10,13)

V75-4: 6,3,1,5,4 (9,11)

V75-5: 2,6 (5,11)

V75-6: 10,1,7,8,11,15,3,12,2,9 (4,6)

V75-7: 8,1 (5,11)

3 200 rader/1 600 kronor.

 

 

 

Carlssons Tre bästa:

10 Gott Klirr (V75-2)

Galopperade under angrepp i sista sväng senast (segern som rök?) och hade krafter kvar i årsdebuten. Kan slå till felfri nu.

5 Berra Steel (V75-4)

Övertygade vid segern i årsdebuten efter en tuff resa. Ska vara ännu bättre nu och dessutom vankas det barfota runt om för första gången.

 

7 Jalna Boko (V75-6)

Har suttit fast med rubbet sparat i de två senaste starterna och sett formstark ut. Öppnar snabbt från springspåret och får hon chansen den här gången kan det var en smaskig skräll som smakar fågel.,

 

 

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/nA2P7d/spets-och-slut–ar-totalt-stenklar-i-kvall

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

I kveld innledes V75 Påskebonanzaen med en fantastisk V75-omgang. Kvaliteten og bredden på løpene er høy, og vi er inne på at dette er en omgang som vil betale ut meget bra! Du blir vel med oss i jakten på storcashen?

 

Gävle er først ut i denne V75 PÅSKEBONANZAEN, og de disker opp med en svært spennende V75-omgang som vi tror gir meget bra betalt. Løpene er veldig jevne, og mange har hatt siktet innstilt på nettopp denne dagen. Vi går hardt ut, og tror på tet og slutt for 3 Chapuy. Går ned mot 10,0 på en lynrask bane, og det tror vi ingen straffer fra utsiden. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

 

Les videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/startskuddet-gar-for-v75-paskebonanza/s/12-95-3424109137

 

1   3 Chapuy    

2   4, 6, 7, 8, 9, 10   

3   1, 9, 11, 15    

4   1, 3, 4, 5, 6   

5   2, 5, 6, 10 

6   1, 10   

7   5, 8    

1920 r à kr 0,50 + avgift kr 5

Totalt kr 965,00